Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2008, 09:20   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kapımız herkese açık

Click the image to open in full size. Başkan Yıldırım Demirören, "İki kongre geçirdim kimse ortaya çıkıp aday olmadı. Mubariz Mansimov ile geçen gün Bodrum havalimanında karşılaştık. Dertleştik. Sorunlarımızı konuştuk. O da her türlü desteği ve yardımı vereceğini söyledi" dedi.

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, 2010 yılına kadar görevinin başında olduğunu belirtirken, siyah beyazlı her kongre üyesinin başkan adayı olabilme hakkını sahip olduğunu söyledi. Demirören, Beşiktaş’ın Fulya Projesi, İnönü Stadı Projesi’nin bazı kesimleri rahatsız ettiğini ve kulübün büyümesinden rahatsız olduklarını belirterek, çeşitli spekülasyonlarla önlerinin kesilmeye çalışıldığını ifade etti. Demirören şöyle dedi: "Beşiktaş tarihinde 50 yıldır gerçekleşmeyen projeleri gündeme getirdik ve başarıyoruz. Şimdi önümüzde muhteşem İnönü Stadı projesi var. Hazırlıklar tamamlandı. Stadın önünü kesmeye çalışıyorlar. Kulübe başkan adayı olan herkese saygılıyım. Hizmet etmek isteyen herkese kapılarımız açık. Amacımız kulübümüzü dünya standartlarına getirmek. Maalesef bir takım kesimler kulübün sportif başarısından çok ekonomik gücü ile ilgileniyorlar. Buna üzülüyorum.

Kimse ortaya çıkmadı

Azeri asıllı Türk iş adamı Mubariz Mansimov yeni oluşacak yönetime destek vermek için ortaya çıktığını açıklamış. İhsan Kalkavan aile dostumuz, Hakan Kalkavan, Celal Kolot benim arkadaşlarım. Hayırlı olsun. Başkan adaylarının ortaya çıkması Beşiktaş Kulübü’nün büyüklüğünü gösterir. Azeri asıllı Türk iş adamı Mubariz Mansimov ile geçen gün Bodrum havalimanında karşılaştık. Dertleştik. Sorunlarımızı konuştuk. O da her türlü desteği ve yardımı vereceğini söyledi.

Daha iyi yönetmek isteyen ise ortaya çıkıp yönetimini kurmalı ve aday olmalı. İki kongre geçirdim kimse ortaya çıkıp aday olmadı. Doğru bildiğimiz yolda ilerliyoruz. Kulübümüz gelecekte kimseye muhtaç olmadan yoluna devam edecektir. Dünyanın sayılı ve parmakla gösterilecek gelirlerine sahip tek kulüp olduğumuzu gelecek kuşaklar çok iyi anlayacaklar."
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla