Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-07-2008, 09:09   #1
varada
 
varada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İşte Fulya gerçeği

İşte Fulya gerçeği
Click the image to open in full size.Fulya tesisleri konusunda ortaya birçok iddia atıldı. Altyapıdan sorumlu yönetici Halim Aydın, gerçekleri FANATİK'e açıkladı. Söz Aydın'da...
20.7.2008



Soruları yanıtladı
“Yıllardır kulübümüze hizmet veren Fulya tesislerinin altında çatlaklar oluşmuştu. Bunlar her geçen gün büyüdü. Bina ömrünü tamamlamış. En küçük bir depremde yıkılabilirdi. İlgili kişilerin hazırladığı raporlar, felaketin habercisi. İcra kuruluna yazı yazdım. Beşiktaş gibi büyük bir kulüp, bu riskin altına giremez. Burada çocuklarımız yaşıyor. Yönetim de karar alıp, tesislerin boşaltılmasını istedi. Şu an yıkım aşamasındaki tesislerin yerine, modern kulüp binası, sosyal tesisler yapılacak.”
Rota Ümraniye
“İnsanlar bilgi sahibi olmadan konuşuyorlar. Şu anda, eski binanın olduğu alanda 2.5 dönüm civarında bir yerimiz var. Antrenman yaptığımız suni çim saha, bizim değil. Üst kullanım hakkı bize verilmiş, belediyeye ait bir bölge. Marmaray projesi çerçevesinde burası istasyon ve tünel girişi olacak. 2 yıl süre aldık. Saha kenarında ek tesis yaptık, PAF hariç tüm çalışmalar sürecek. 2 yılda Ümraniye’ye 2 suni çim saha ve tesisleri tamamlayıp, Nevzat Demir Tesisleri’ne geçeceğiz.”
__________________
.
varada Ofline   Alıntı ile Cevapla