Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-07-2008, 17:34   #1
herobjk
Ç@rşı M@nisa
 
herobjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ın Acı Kaybı: Tunçer Balkan Vefat Etti!



26.07.2008 14:56:00
Beşiktaş Kulübü'nün kurucu ailelerinden Balkan ailesinin mensubu, Fuat Balkan'ın yeğeni, Ali Hikmet Balkan'ın oğlu Tunçer Balkan geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti.
Uzun yıllardır Almanya'da yaşayan gazeteci Tunçer Balkan, Marmaris'te geçirdiği kalp krizi sonucu 75 yaşında hayatını kaybetti.
Beşiktaş Kulübünün 20294 sicil nolu genel kurul üyesi olan Balkan, Almanya'daki Beşiktaşlılar Derneği'nin de kurucusuydu.
Click the image to open in full size.Kurulduğu 2003 yılından bu yana derneğin başkanlığını yürüten Emin Tunçer Balkan, Ahmet Hikmet Balkan'ın oğlu, Beşiktaş Jimnastik Kulubü'nün kurucularından ve ilk başkanlardan Fuat Balkan'ın da yeğeniydi.
İki erkek çocuk babası olan Tunçer Balkan, yıllarda Sabah Gazetesi'nin Stuttgart Temsilciliği'ni yaptı. Daha sonra Hürriyet Gazetesi'nde çalışmaya başlayan Balkan 2005 yılında emekliye ayrılmıştı.
Emin Tunçer Balkan'ın cenazesi İzmir Alsancak Hocazade Camii'nde Pazartesi günü kılınacak öğle namanızı müteakip uçakla Almanya'ya gönderilerek ailesinin yaşadığı Augsburg kentinde defnedilecek.
herobjk Ofline   Alıntı ile Cevapla