Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-07-2008, 08:07   #1
zorro_ysf
 
zorro_ysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 sağlam'ın dediği oldu

İspanya'dan teklifler alan Cisse için Sinan Engin, "Gidebilir, Ertuğrul Sağlam ise, "Kalmalı" demişti. Yönetim hocayı dinledi, Fransız yıldız takımda kaldı.
28.7.2008



Yönetime durumu iletti
Beşiktaş'ta Edouard Cisse konusunda kesin karara varıldı... İspanyol kulüplerinden ciddi teklifler alan ve “Ben kalmaktan yanayım. Ancak son söz sizindir” diyerek yönetime başvuran Fransız yıldız, kulübü ikiye bölmüştü. Menacer Sinan Engin, “Yıllık 1.5 milyon Euro alıyor. Takım içindeki kazanç dengelerini bozuyor. Bence gitmeli” derken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise, “Profesyonel tavırlarıyla gençlere örnek oluyor. Kesinlikle kalmalı” ifadesini kullanmıştı.

Hocasıyla görüşme yaptı
Durumu masaya yatıran Siyah-Beyazlı yönetim, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın raporu doğrultusunda Cisse’yle yola devam edilmesi kararına vardı. Dünkü antrenman sonrasında Cisse’yle bir görüşme yapan Ertuğrul Sağlam’ın, “Senden çok şey bekliyorum. Bu sezon Uğur’un da orta sahaya katılmasıyla daha rahat oynayacağını düşünüyorum” dediği kaydedildi. Tecrübeli futbolcu, Schalke’yle oynanan hazırlık maçında başarılı bir görüntü çizmişti.

Cardozo beklemeye alındı
Delgado’nun babası Eduardo’nun önerdiği Arjantinli Neri Cardozo’nun transferi, Cisse’nin kalmasıyla birlikte beklemeye alındı. Beşiktaş; hem Delgado hem de babasının ısrarla önerdiği yıldız futbolcu için en iyi ihtimalle devre arasını beklemeye başladı. Bu futbolcuyu ne pahasına olursa olsun almak isteyen yönetim, yabancı kontenjanına takıldı. 21 yaşındaki Tangocu, Boca Juniors’tan ayrılmak istediğini açıklamıştı.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
zorro_ysf Ofline   Alıntı ile Cevapla