Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-07-2008, 05:33   #1
Burcu_BJK1903
Banned
 
Burcu_BJK1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş günlüğü 29.07.2008

Kampın neşe kaynağı haline gelen Serdar Özkan, altyapıdan yetişen Necip´i bir an olsun yanından ayırmıyor.
29.7.2008



Serdar Özkan buz kesti!
Kampın neşe kaynağı haline gelen Serdar Özkan, altyapıdan yetişen Necip’i bir an olsun yanından ayırmıyor. Takım arkadaşlarına yaptığı şakalarla dikkat çeken Özkan’a, futbolcular dün tatlı bir sürpriz yaptılar Saha kenarında kova içinde bekletilen buzlara hücum eden oyuncular, Özkan’ın sırtını buz torbasına çevirdiler! Önce kaçmaya çalışan genç yıldız, daha sonra buzlara alışmaya çalıştı.

Ali & Ekrem iddiaya girdi
Sabah yapılan antrenman sonrasında Ekrem Dağ ile Ali Tandoğan arasında ilginç bir iddia vardı. Birbirlerinden uzun boylu olduğunu öne süren iki futbolcu arasındaki iddiaya takım arkadaşları hakemlik yapamadı. Kimisi, “Ali uzun” derken, bazıları da Ekrem’in daha uzun boylu olduğunu belirtti. Son sözü Ali söyledi: Ekrem’in kafası kocaman! O yüzden uzun boylu gözüküyor...

Fulya’da söz savunmanın...
Beşiktaş’ta inşaatı devam eden Fulya Projesi’ni yapan Aşçıoğlu İnşaat, son dönemdeki eleştirilere yanıt verdi. Açıklamada, “3 firmanın teklif verebildiği ihaleyi en yüksek teklifi vererek kazandım. Beşiktaş camiasına ve bize yakışan kalitedeki inşaatı bitirmek üzereyim. Bizi eleştirenler Beşiktaş Kulübü’ne bu hizmeti verecekse, onların adı verilsin. Kulüp ile anlaşıldığı takdirde protokolü iptal etmeye hazırım” ifadelerini kullandı.

Mevlüt Erdinç takımında kaldı
Uzun süre Beşiktaş’ın transfer gündeminde kalan Sochaux’nun gurbetçi yıldızı Mevlüt Erdinç, takımında kalıyor. Fransız kulübünden yapılan açıklamada, “Mevlüt’ün çok yetenekli bir isim ve boşluğunu doldurmamız güç. Tüm tekliflere rağmen, bu sezon Mevlüt’le devam edeceğiz” ifadesi kullanıldı. Gurbetçi oyuncuya Beşiktaş’ın yanı sıra, Fenerbahçe ve PSV Eindhoven da talip olmuştu.

Takımda iki eksik var
Yeni sezon hazırlıklarını çift antrenman yaparak geçiren Beşiktaş’ta, sabahki kondisyon çalışmasına Matias Delgado ile genç golcü Can Erdem katılmadı. Yeni transfer Tomas Sivok, Uğur İnceman ile Gökhan Zan ise, takımdan ayrı olarak fizyoterapistler gözetiminde ayrı olarak idman yaptı. Kara Kartallar, akşam da basına kapalı olarak çalıştı.

Kaptan’dan büyük özveri
Ayağına aldığı darbe nedeniyle, önceki gün takımdan ayrı kalan ikinci kaptan Mert Nobre’ye teknik heyet izin verdi. Ertuğrul Sağlam’ın, “İstersen çalışmaya katılmayabilirsin” dediği Sambacı, “Takımdan ayrı kalmak istemiyorum. Ayağımdaki ağrı, idman yapmama engel değil. Ben antrenmana çıkmak istiyorum” ifadesini kullandı. Bu durum, Siyah-Beyazlı futbolcular arasında da sevinçle karşılandı.

Sağlam’ın gözü gençlerde
Ertuğrul Sağlam, genç oyuncularla yakından ilgileniyor. Başarılı çalıştırıcı, dünkü çalışma sonrasında Sezer’le bir süre görüştü. Genç futbolcuyu yanına çağıran Sağlam, çalışmalarından memnun olduğunu ve kadroda kendisini düşündüğünü söyledi.
__________________
Click the image to open in full size.

Yönetime İSYAN, İnadına TORAMAN
Burcu_BJK1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla