Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2008, 15:01   #1
sheker
Dişi Kartal
 
sheker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Federer yıkıldı, ipler Nadal'a geçti

2004 Şubat'ından bu yana teniste 1 numara olan Federer tahttını kaybetmek üzere. Cincinnati'ye de 3.turda veda eden İsviçreli, büyük ihtimalle 2.sıraya düşecek...
Click the image to open in full size.
Teniste Roger Federer'in 5 sezondur süren hegemonyası, büyük bir sürpriz olmazsa, yeni sıralamanın açıklanacağı önümüzdeki Pazartesi günü sona erecek.

Sezona 3 kez kazandığı ama bu yıl hastalığı sebebiyle çok zorlandığı Avustralya Açık'a yarı finalde veda etmekle başlayan Federer, o gün bugündür belini doğrultamadı. Daha sonraki bir çok küçük turnuvada final göremeyen İsviçreli, ilk şampiyonluğunu Nisan ayında Estoril'de kazandı. Federer halbuki, her yıl Nisan ayında şampiyonluk sayısını çoktan 4'e çıkartmış oluyordu.

Temmuz başında Wimbledon finalinde 6 sene sonra ilk kez mağlup olan 26 yaşındaki raket, Rogers Cup'a 2.turda veda etmişti.

Bu hafta başlayan Cincinnati Masters, Federer için bir telafi turnuvası olarak görülüyordu ancak şampiyonun kendi sorunlarından arınamadığı daha ilk maçtan belliydi. 2 puan farkla 2. turda elenmekten kurtulan Fedex, 3.turda Karlovic'e karşı tutunamadı.
sheker Ofline   Alıntı ile Cevapla