Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2008, 10:13   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dizide oynuyor dizi seyretmiyor

Click the image to open in full size.





Ben eve iş getirmiyorum. Oturup dizi sepyretmiyorum..





Kemal Sunal’ın oğlu oyuncu Ali Sunal, kendisine hep komediyle ilgili işler gelmesini babasına bağlayarak ’Bizim sektörde zihin tembelliği var’ dedi. Sunal, çok fazla dizi seyretmediğini de belirtti...

Kanaltürk’te Doğa Rutkay’ın sunduğu ’Herşeyi Söylemek Mümkün’ programına konuk olan Ali Sunal, dizileri sürekli takip edemediğini söyledi.

Atv’deki ’Benim Annem Bir Melek’ dizisinde oynayan Sunal, "Ben eve iş getirmiyorum. Oturup dizi sepyretmiyorum. Çok takip ettiğim bir dizi olduğunu söyleyemem açıkçası. Kendi oynadığım dizilerden bile kaçırdığım bölümler oluyor. Haftanın belli bir günü belli bir saat evde olup her hafta bir diziyi seyretmeyi tutturamadım ben" diye konuştu.

Ali Sunal, sürekli olarak kendisine komediyle alakalı işlerin gelmesini şöyle açıklıyor: "Bir Kemal Sunal ismi var. Oğlu da oyunculuk yapıyor. Oradan böyle bir çağrışım yaptı ve komediyle başladık biz. Bizim sektörde zihin tembelliği gibi bir durum var. Bir komedide oynuyor bir oyuncu. Bir daha öyle bir proje gelirse düşünülüyor o oyuncu. Halbuki ’Bu adam şurda da oynayabilir, tipini biraz değiştirirsek şunu da yapabilir’ diye düşünülmüyor."
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla