| 
 Respect Me                 : Adam bir kere vurdu ama yetti de arttı bile… Siz siz olun arkadaşlar Akdora ile dalga geçmeye kalkmayın… Ben gibi biri bile dayanamıyorsa sizleri bilmiyorum …
 Akdora                        : Hak ettin ama Respect, kabul et…
 Respect Me                 : Tamam hak ettim etmesem bilirdim ben sana yapacağımı ama neyse  J

Akdora                        : Yalnız sende de iyi nefes varmış hakkını vermem lazım … İyi koşturdun peşinden… JJ

Respect Me                 : Atalarımız ne derler bilirsin Akdora…. Yemeği görünce giriş, dayağı görünce sıvış JJ

Semra                          : Atalarımız ne demişlerse doğru demişlerdir… J

Veysel1903                 : Ben o kadar emin değilim nedense … İşlerine nasıl gelmişse öyle demişlerdir gibi geliyor bana… J

Alpler Abla                  : Sana öyle gelmesin Veysel JJ… Ben sizin bir an olimpiyatlara bile katılacağınızı düşündüm çocuklar JJ

Veysel1903                 : Ee bu kadar muhabbet etmek yettiyse ne yiyeceğiz öğrenebilir miyim ?

Seyyah                        : Bu kadar espriden sonra doymuş olmanız gerekmez mi zaten J

Sheker                         : Ruhum doydu ama midem hala gurulduyor JJ

Alpler Abla                  : Tamam, hemen hazırlıklara başlarız… Zaten kahvaltı seçeneğimiz sınırlı … Peynir , reçel ve salata hazırlayacağız… Akşama doğru da bamya ve pilav yapacağız artık…

Mehlika                       : Bamya mı  JJ Bayılırım ben bamya ya JJ

Akdora                        : Sende mi LL Benimkini de alabilirsin o zaman…

Mehlika                       : Aaa, sen sevmiyor musun yani bamyayı ?

Semra                          : Yoldaşım sevmiyor bamyayı… Hiç aç kalmamış yoldaşım JJ

Akdora                        : Sevmek şöyle kalsın mümkünse benden uzak dursun… Aç mı yeri geldiğinde soğan ekmek yemesini de bilirim yoldaşım vaktinde o yollardan da geçtik gerekirse yine geçerim…

Semra                          : Tamam yoldaşım , kızma hemen…

Akdora                        : Aşk olsun yoldaşım ya kızmadım ki JJ

Semra                          : Tamam, öyle olsun bakalım…

Alpler Abla                  : Sana da biraz jambonla bir şeyler ayarlarım Akdora…

Akdora                        : Teşekkür ederim ablacım…J Sende olmasan bilmiyorum halim ne olurdu… Akşam üzeri de olmadı biraz sırık ayarlayabilirsek avlanmaya gidebiliriz beyler size de uyarsa …

İkibirabirçerez              : Önce şu evleri halledelim sonra gitsek daha iyi olur… Nelerle karşılaşacağımızı bilmiyoruz biran önce kafamızı içine sokabileceğimiz bir yerlerin olması daha iyi geliyor bana…
 |