Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-08-2008, 17:49   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İbrahim Üzülmez:Sadece Toraman affedilirse anlayışla karşılarım

Beşiktaş’ın kadro dışı kalan tecrübeli oyuncusu, yönetimin sadece İbrahim Toraman’ı affetmesi halinde durumu anlayışla karşılayacağını böyledi


Beşiktaş'ta haftalardır gündemdeki yerini koruyan kaptanların kavgasındaki belirsizlik İbrahim Üzülmez'e sıkıntı yaşatmaya devam ediyor.
Yönetimin en son verdiği affedilmeme yönündeki karara kesinlikle saygı duyduğunu belirten Üzülmez "İşlediğimiz suçun hem ben, hem de İbrahim Toraman farkındayız. Ama beni rahatsız eden Beşiktaş kulübünün, sürekli bu kavga, affedilecekler mi, edilmeyecekler mi şeklindeki haberler yüzünden basında yer alması. Bu olay bence çok büyütüldü ve abartıldı. Artık ciddi anlamda kulübe zarar veriyor. Bir an önce bu konudaki nihai karar verilirse hem kulüp, hem de bizler açısından daha sağlıklı olur" diye konuştu.

'Onun adına sevinirim'
Zaman zaman basında da yer alan affedilme ihtimalinin doğması durumunda bunun sadece İbrahim Toraman için olabileceği dedikoduları karşısında İbrahim Üzülmez şunları söyledi:
"Yönetimin şu anki kararına olduğu gibi bundan sonra vereceği karara da saygı göstereceğim. İbrahim Toraman'ı affedip, beni etmezlerse, bunu anlayışla karşılarım. Sonuçta İbrahim Toraman genç bir kardeşimiz. Önünde futbol oynamak için çok uzun yıllar var. Böyle bir karar alınırsa onun adına sevinirim. Ben futbolumun son yıllarını yaşıyorum. Ama o daha çok genç."

Serdar sarıdağ-Milliyet
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla