Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2008, 23:21   #9
Darkk

Darkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

---------------------------------

Hiçte bile saçma değil. Bende gothic metalciyim. Bunu hava olsun diye veya başkalarından farklı olayım diye yapmıyorum. Her insanın yaşam tarzı bir tarza kaçar zaten. Ayrıca yaşadığım şeyleri dış görünüşüme yansıtmak cesaret ister. Ama ben dövmeye ve insanların her hangi bir yerini deldirmesine karşıyım. Benin kulaklarım bile delik değildir. Ama düşüncelerim,dinlediğim müzik tarzı,duygularım ve daha bir çok şey beni gothic yapıyor. Bu bir sınıflandırma değil. Her insan kendini yansıtmalı. Ne yani karanlığı seviyorum kardeşim. Siyaha bayılıyorum. Ayrıca metal ve rock müzik olmadan yaşayamam. Müzik benim hayatım. Ama herkes metal ve rock dinleyemez. Bu belli bir seviye gerektirir. İnsanlar isterlerse gothic'de olurlar emo'da insanlara karışamayız. Ama sırf hava olsun diye görünüşünü değiştirip gothic olmaya çalışanlar gothic olamazlar. Onlara göthic diyoruz. İnsanlar bunu hava olsun diye veya değişiklik olsun diye yapmamalılar. Bu bir hayat tarzı. Zaten gothic olan insanlar istedikleri için bir anda gothic olmazlar. Düşünceleri onları gittikçe gothic yapar. Artık insanlar onlara basit gelmeye başlar. Ve hayattan bıkar çoğu. Ama hayattan bıkmaları ve hep karanlık olmalarının nedeni herkes tarafından dışlanıyor olmaları. Ve düşüncelerinin tamamen önemsiz olması başkaları için. Bende aynı durumdayım. Ve bunun ergenlikle falan ilgili olduğunu hiç düşünmüyorum.
Ayrıca gothicler içki içer sigara içer saçmalığınada diyecek bir şey yok. Direk saçmalık. Ben buyum. Beni değiştiremezsiniz. Beni böyle kabullenmelisiniz. Yada hayatımdan çıkmalısınız ...

-------------------------------------------------------------------------------------------

ALINTI DEĞİLDİR. YAZI BANA AİTTİR ...