Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2008, 10:32   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Hayatı Film Gibi..

Futbol yaşamı en renkli geçen oyunculardan biri olan Oktay Derelioğlu, bugün Beşiktaş forması altında yeşil sahalara veda edecek.



Derelioğlu, "Hayatımda bir filme konu olacak kadar malzeme var. Hatta bu konuda teklif bile geldi ancak kabul etmedim" dedi

Beşiktaş forması altında unutulmaz maçlara ve gollere imza atan, Türkiye'de futbol yaşamı en renkli geçen oyunculardan biri olan Oktay Derelioğlu bugün yeşil sahalara resmen veda ediyor.
Siyah-beyazlı kulüp dışında Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Azerbaycan'ın Hazar Lenkeran takımlarında forma giyen Derelioğlu futbolu bıraktıktan sonra tamamen yeni bir beyaz sayfa açacağını belirtti.
Futbol hayatının en önemli noktalarından birinin 1997'de Dünya Kupası grup eleme maçlarında Belçika'ya attığı gol olduğunu dile getiren Derelioğlu "Bu gol bir internet sitesi tarafından 'Yüzyılın Golü' olarak seçilmişti. Futbol hayatımın en güzel yıllarını Beşiktaş'ta geçirdim ve o forma altında Oktay Derelioğlu oldum. Bu nedenle jubilemi de bu forma altında ve Beşiktaş taraftarı önünde yapmak en büyük hayalimdi. Beşiktaş taraftarına şunu söylemek istiyorum. Son bir kez beni İnönü Stadı'nda ağırlasınlar" dedi.
Hayatında bir filme konu olacak kadar malzeme olduğunu dile getiren Oktay Derelioğlu, "Bana film teklifi geldi ama kabul etmedim. Büyük çoğunluğu benim hayatımın üstüne kurulu bir senaryo getirdiler önüme. Fakat ben bunu istemedim. Çünkü bir filmle anılmak istemedim. Ben hep basından da kaçardım. Bazı arkadaşlarım haberleri çıksın diye gazetecilerle ahbap çavuş ilişkisi kurardı. Ben bunu yapmamama rağmen basında yeteri kadar yer alırdım. Çünkü başarılarımdan dolayı gazetelere çıkardım. Ben bundan büyük haz duyardım" ifadelerini kullandı.



Jübile programı
Pal FM'in organize ettiği Oktay Derelioğlu'nun jubilesinde Beşiktaş, Azeri Hazar Lenkeran takımı ile bugün saat 20.00'de İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma sonrası Azarbeycan'ın ünlü müzik grubu Röya konser vermek için sahneye çıkacak. Ardından Demet Akalın ve Gökhan Özen siyah - beyazlı taraftarlara müzik şöleni sunacak. Jübile programı saat 01.30'da son bulacak.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla