Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2008, 10:58   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 Sivok'a pekiyi...

Sivok’a pekiyi!

Çek oyuncunun Siroki Brijeg maçındaki performansı göz doldurdu. Gökhan Zan, “Çok kaliteli. Çabuk ve soğukkanlı. Hem havada, hem yerde etkili” derken, menajer Sinan Engin, “Nokta atışlar yaptığımızı söylemiştik” diye konuştu



Beşiktaş’ta, Siroki Brijeg galibiyetinden çok yeni transfer Sivok’un savunmadaki başarılı performansı dikkat çekti.
Çek oyuncu ile ilk kez birlikte oynayan Gökhan Zan, takım arkadaşına övgüler yağdırdı. Maç süresince iyi bir uyum ortaya koyduklarını belirten Zan, “Gerçekten çok kaliteli bir oyuncu. Havada ve yerde çok etkili. Çabuk ve soğukkanlı. Uyum açısından da bir sorun çekmedik. İzlediğim kadarıyla Zapotocny de çok yetenekli bir oyuncu. Bakıldığında en büyük rekabetin savunmada yaşanacağı görülüyor” dedi.
Menajer Sinan Engin de tüm transferlerin tam isabet olduğunu söyledi, “Nokta atışlar yaptığımızı söylemiştik. Sadece Sivok değil, Zapotocny, Tuna, Ekrem ve Uğur da birbirlerinden kaliteli isimler. Yeni transferler ligde 3-4 maçın ardından daha yüksek bir seviyeye çıkacaklardır” diye konuştu.
Beşiktaş’ta uyum sorunu çekmediğini söyleyen Sivok ise “İyi oynadığımı düşünüyorum. Takımıma çabuk alıştım” ifadelerini kullandı.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla