Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-08-2008, 08:54   #1
HandaN
hüngürella
 
HandaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bu sezon sorunsuz başlıyoruz

Beşiktaş Teknik Direktörü, Başkan Demirören’le Ümraniye Tesisleri’nde yaptığı görüşmede, "Geçen sezonun aksine bu kez önemli bir sakatımız yok. İlk kez tam ve sağlıklı bir şekilde lige giriş yapacağız" dedi.

BEŞİKTAŞTeknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Süper Lig’in ilk maçına hazır olduklarını söylerken, "Bu sezon sorunsuz başlıyoruz" dedi. Sağlam, dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde Başkan Yıldırım Demirören’le yaptığı görüşmede şunları söyledi:

Tam kadro sahadayız

"Geçen yıl ligin ilk maçlarında ceza ve sakatlıklar yüzünden sıkıntı yaşamıştık. Bu sezon ilk kez tam olarak ve sağlıklı bir şekilde hazırız. Antalya’da bizi sıcak bir hava bekliyor. Buna rağmen üst düzey bir mücadele ortaya koyacağız. Takımda önemli bir sakatlık yok. Yeni transferimiz Tuna ve genç takımdan yükselen Emre’nin hafif sakatlıkları var. Bu oyuncular kulüp doktorumuz Ayhan Optur’un gözetimi altında tedavilerini sürdürüyor.

Sezon başı hazırlık kampımıza bütün futbolcularımız katıldı. Hepsi de istenilen düzeyde. Lige ve UEFA Kupası’na hazırız. İlk hafta oynayacağımız Antalyaspor’un yaptığı hazırlık maçlarını takip ettik. Antalyaspor, genç ve koşan bir ekip. Sezona da yeni bir hocayla başlayacaklar. Bu yüzden Antalyasporlu oyuncular kendilerini göstermek isteyeceklerdir. Oyuncularımı rakibi hafife almamaları konusunda uyardım. İşimiz kolay olmayacak, ancak kazanacağımıza inanıyorum."

Rakibi hafife almayacağız

Siyah beyazlı takımın hücum hattında sorun olmadığını belirten Ertuğrul Sağlam, sözlerini şöyle tamamladı: "Bobo, Nobre, Holosko ileri uçtaki silahlarımız. Antrenman ve hazırlık maçlarında istediğim sistemi uyguluyorlar.

Antalya karşısında gol patlaması yapabiliriz. Fizik, kondisyon ve teknik olarak süper durumdayız. Tek eksiğimiz destek. Taraftarlarımızın bize moral ve motivasyon açısından destek vermesini istiyoruz."
__________________
Click the image to open in full size.
HandaN Ofline   Alıntı ile Cevapla