Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-08-2008, 07:26   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 tek ihtimalli maç...

Süper Lig'e Antalya'da 'merhaba' diyecek olan Beşiktaş'ta futbolcular galibiyetten başka bir şey düşünmüyor, sadece 3 puanı istiyor.

‘Kazanmak için geldik’
Turkcell Süper Ligi’nde sezonun ilk maçında deplasmanda Antalyaspor’la karşılaşacak olan Beşiktaş’ta futbolcular galibiyet için adeta yemin ettiler... Ligin ilk karşılaşmasından mutlaka üç puanla ayrılmak isteyen Siyah-Beyazlılar’da takım kaptanı Matias Delgado, oldukça iddialı konuştu. Delgado, “Sezona 3 puanla başlamamız bizim için çok önemli. Buraya galibiyet için geldik ve bunu da başaracak güçteyiz” dedi. İkinci kaptan Mert Nobre ise kısa ve net konuştu: “Üç puanı alacağız.”

Napolyon gibi konuştu!
Kara Kartal’ın tecrübeli ismi Rüştü Reçber, Antalya’da kazanan tarafın kendileri olacağını söyledi. Kendisini Napolyon’a benzeten kaleci Rüştü, “Bakın Napolyon gibi diyorum; kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız!” şeklinde konuştu. Geçen yıl sakatlıklardan yana çok dert yanan savunma oyuncusu Gökhan Zan, artık sorun istemediğini, tek hedefinin şampiyonluk yaşamak olduğunu söyledi ve ekledi: “Antalya’da puan kaybı aklımızdan bile geçmiyor.”
Orhan YILDIRIM

Antalyaspor
Ömer
Uğur
Şenol
Dziewicki
Bieniuk
Sedat
Abdullah Çetin
Volkan Aslan
Ali Zitouni
Djieuonu
Ngwenya

Beşiktaş
Rüştü
Ali
Gökhan
Zapotocny
Tello
Cisse
Uğur
Holosko
Delgado
Aydın
Bobo

Stat:
Atatürk
Yayın:
Lig TV
Saat:
21.45
Hakemler:Bünyamin Gezer Cem Satman
Asım Yusuf Öz

Gezer taviz vermiyor
Beşiktaş’ın 4 maçını yöneten Bünyamin Gezer’le Siyah-Beyazlılar 2 galibiyet, 2 kez de yenilgiyle sahadan ayrıldı. Antalyaspor ise başarılı hakemle çıktığı tek maçta Trabzonspor’a sahasında 2-1 yenildi. Geçen sezon 17 karşılaşmada 6 penaltı düdüğü çalan, 79 sarı kart ve 7 kırmızı kart gösteren Bünyamin Gezer, sertliklere taviz vermemesiyle tanınıyor.

‘Endişe duyuyorum’
Akdeniz Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ercüment Parteş, bugünkü karşılaşma öncesi Beşiktaşlı futbolseverlerin bilet endişesini dile getirerek yetkilileri uyardı. Parteş, Antalyaspor Kulübü’nün kapalı ve açık tribünden kendi dernek üyelerine bilet satışı yapmadığını belirterek, “Sadece açık tribünden ferdi olarak bilet alan Beşiktaşlılar var. Bunun ligin ilk mücadelesi öncesi sıkıntı yaratacağını düşünüyor ve endişeleniyorum” diye konuştu. Bu arada karşılaşma öncesi polisin, herhangi bir olayın çıkmaması için yoğun güvenlik önlemleri alacağı öğrenildi.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla