Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-08-2008, 07:33   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 Başkan Demirörenden Açıklamalar...

Başkan Demirören'den iddialı açıklamalar
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören 2008-2009 sezonunda futbolseverlerin bambaşka bir Beşiktaş izleyeceklerini söyledi.

Rakiplerimiz bizden korksun

Bu sezon geçen sezonki kadroyu bozmadan nokta transferler yaptıklarını belirten başakan Yıldırım Demirören, "Bu sezon bambaşka bir sezon yaşayacağımıza inanıyorum. İyi transferlrla kadrumuzu güçlendirdik. Hedefimiz hem Avrupa'da hem Türkiye'de kalıcı başarılara imza atmak" diye konuştu.

Demirören şöyle devam etti:
"Antalyaspor maçıyla yepyeni bir başlangıç yapıyoruz. Antalya'da taraftarlarımızı bizleri yalnız bırakmadı. Derneklerimiz de güçbirliği yaparak maç akın ettiler. Zaten birlik ve beraberliği sağlayadığımızda Beşiktaş'ın karşısında kimse duramaz. Teknik kadromuza güveniyoruz. Her şey istediğimiz gibi olmacak, buna inanıyoruz"

Sabırlı olmalıyız

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanısıra Trabzonspor'un da çok iyi kadro kurduğunu vurgulayan Başkan Demrören, "Beşiktaş'ta artık kenetlenme dönemi. Biz yönetim kurulu olarak herkese kapımızı açtık. Camiamızın tüm fertleri olarak omuz omuza vermeliyiz. Sabırla genç ve yetenekli kadrumuzu desteklemeliyiz. Bu sezon hepimiz el ele verip Beşiktaş'ı layık olduğu yere getirmeliyiz" ifadesini kullandı
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla