Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-09-2008, 19:04   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
KArtal'ın süperstarı...

Click the image to open in full size.






Kartal, Delgado ile yüksekten uçuyor.




Kartal, Delgado ile yüksekten uçuyor. Arjantinli futbolcu, bir komutan gibi takımı saha içi ve saha dışında yönetiyor. Beşiktaş'ta yedeklerin bile üstün performansının arkasında Delgado'nun rolünün olduğu belirtiliyor.



Beşiktaş'ın süperstarı

Arjantinli yıldızın sadece resmi maçlarda değil idmandaki istekli futbolu da göz kamaştırıyor.

Süper Lig'de 2'de 2 yapan, UEFA Kupası'nda da birinci tura yükselen Beşiktaş'ta tüm gözler Matias Delgado'ya çevrildi. Yönetim tarafından takım kaptanlığına getirildikten sonra performansında gözle görülür bir artış olan Arjantinli futbolcu, davranışlarıyla da tam not almayı başardı. Sadece resmi maçlarda değil, hazırlık karşılaşmalarında da hatta
idmandaki çift kalelerde bile aynı ciddiyetle mücadele eden kaptan Delgado'nun bu yükselişi en çok teknik heyeti mutlu etti.

Fırtına gibi esiyor
Saha içinde gösterdiği liderlik özelliklerini, saha dışında da sürdüren Delgado özellikle gençlere ve yedeklere de pozitif yönde destek oluyor. Arjantinli futbolcunun bu istekli halini gören genç yeteneklerin kendilerini göstermek için ayrca motive oldukları, yedek oyuncuların da takıma girebilmek için daha fazla çalıştıkları gözden kaçmıyor. Kısaca bu sezon Beşiktaş'ta Delgado fırtınası esiyor.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla