Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-10-2008, 22:53   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Witch Turnuvası'ndan 7 madalyayla döndük!

Turnuvada 8 boksörle mücadele eden Türk Milli Takımı, 2 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.

15 ülkeden 100 boksörün katıldığı turnuvada, 63 kiloda Macar Timea Nagy ile karşılaşan Gülsüm Tatar, finalde rakibini rahat bir oyunla yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

86 kiloda Şemsi Yaralı, final müsabakasına Macar rakibinin çıkmaması sonucu karşılaşmayı hükmen galip tamamladı ve 2. altın madalyayı Türk Milli Takımı'na kazandırdı.

70 kiloda Nurcan Çarkçı, altın madalya mücadelesinde Kanadalı Arianne Fortin'e, 48 kiloda da Derya Aktop, Hindistan'dan Kaplana Chowdhury'e yenilerek gümüş madalyada kaldı.

4 gün süren turnavada, 52 kiloda Ayşe Taş, 54 kiloda Meryem Zeynep Aslan ve 60 kiloda Gülbahar Genç bronz madalya kazanmışlardı.

Bayan boks milli takım antrenörleri İbrahim Gündoğdu, Mehmet Ali Çincik, İsa Taştan ve Muzaffer Akkaya, yaptıkları açıklamada, 8 sporcuyla geldikleri Macaristan'dan 7 madalyayla ayrılmaktan dolayı mutlu olduklarını söylediler.

Kafile başkanı Hüsam Olgaç da turnuvayla ilgili yaptığı açıklamada, ''Genç bir ekiple geldiğimiz Macaristan'dan çok başarılı bir sonuçla Türkiye'ye dönüyoruz'' dedi.

Kasım ayında Çin'de yapılacak Dünya Şampiyonası için hazırlıkların sürdüğünü ifade eden Olgaç, ''Macaristan'daki turnuvada, boks dalında söz sahibi ülkeler olan Hindistan, Rusya ve evsahibi Macaristan gibi ülkelerle mücadele ettik. Buraya gelen 4 sporcumuz, ilk kez yurtdışı tecrübesi yaşadı. Buna rağmen 8 kişilik kafilenin 7'sinin madalya kazanması, ileriki dönemler için bizlere umut veriyor'' diye konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla