Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-10-2008, 08:58   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Siz duruyor musunuz?

Siz duruyor musunuz?

Click the image to open in full size.
EKLENME TARİHİ : 9.10.2008





Ertuğrul Sağlam´ın ayrılmasından sonra Beşiktaş taraftarı yönetime soruyor...

fanatik.com.tr’ye görüşlerini bildiren Siyah-Beyazlı taraftarlar, sesini yükseltti: Su mu bulanık, balık mı hasta? Teknik direktörler mi hatalı, yoksa yönetim mi...
Kendimi bildim bileli sokaktaki Beşiktaş forması giymiş çocuğun bile yenilmesine tahammülüm lomadı. Ama ilk kez Beşiktaş’ın başarısız olmasını istiyorum, çünkü bu sefer Yıldırım Demirören gidecek...
Feyzi Selmanoğlu
Bir Galatasaraylı olarak dışarıdan bakınca Yıldırım Bey’in gönderdiği dördüncü hoca. Bir laf vardır; hırsızın hiç mi suçu yok diye... Bilenler bilir.
Poyraz Mutlu
Su mu bulanık, balık mı hasta... Bir antrenör 12 ay bile dayanmıyor. 4.5 yılda 5. hoca arayışı. Kabahat kimde acaba? Sağlam’da mı yoksa yönetimde mi... Adam gibi adam kaybetmek çok kolaydır. Kazanmaksa yıllar alır. Gelen gideni aratmasın beyler. Lig tablosuna bakın, yenilgi yok.
Kenan Ozbay
İmza fotoğraflarında tek değişmeyen isim Yıldırım Demirören. Serdar Bilgili’yi göndermeyi başaranların gücü, Yıldırım Demirören’e yetmiyor mu?
Bülent Özel
Yönetim istenmediği yerde neden duruyor? Yönetim, taraftarın Ertuğrul Sağlam’a verdiği desteğin altında kaldığı için göndermiştir. Bence Yıldırım Demirören ve kurmayları artık gitmeli.
Enes Bil
İnönü Stadı’nda, “Beşiktaşlıyım” diyen taraftara sormak istiyorum. Demirören’e ne zaman istifa etmesi için tepki gösterecekler?
Ender Paraşım
Başkan ilk geldiği zaman Beşiktaş’ı dünya kulübü yapacaktı. Helal olsun Başkan... Değil dünya kulubü, Türkiye kuluplüğünden sehir semt kulübüne düşürdün takımı! Yeni yetişen genç kuşağa bakın bakalım, kaç tanesi Beşiktaşlı artık...
Gürkan Satık
Sayın Başkan, hep dersiniz ya Beşiktaşlı duruşu diye. Eğer gerçekten Beşiktaşlıysanız, bırakın da inanalım Beşiktaşlı duruşunuza da, Beşiktaşlı olduğunuza da... Rengimiz hep siyah, beyazı da istiyoruz.
Seçkin Anıl
Görev süresi boyunca 4 hoca ve 100’e yakın oyuncu alan yönetimin başarısızlığı hiç konuşulmuyor. Demirören bu işi beceremiyor. 105 yıllık kulübe sahip çıkacak başka kimse yok mu, dünyada tek başkan adayı Demirören mi?
Yusuf Kemal Özkök
Kim gelirse gelsin farketmez. Bu yönetim, bir teknik direktör varken, gider yine başkalarıyla görüşür 1-2 mağlubiyette. Yönetim kendi suçunu Sağlam’a yükledi.
Arif Eren
İşe yaramaz yönetim yüzünden düştüğümüz hallere bakın. Bir Beşiktaşlı olarak, ben senden özür diliyorum... Ertuğrul Hocam sana sahip çıkamadık!
Halil Karataş
Hep hocalar suçlu zaten. Kendisi sütten çıkmış ak bir kaşık gibi tertemiz... Yazık oluyor Beşiktaş’ıma. Başkanın Beşiktaş sevgisinden hiç şüphem yok. Başkanım, içindeki Beşiktaş sevgisinin yüzü suyu hürmetine bırak artık...
Evren Geçerer
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla