Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2008, 10:50   #6
shawnodese

shawnodese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
bjk19.03´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
vallaha hepsne cevap vermek isterimde uzun olur takım 4.haftada deli gibi koşuyorda 5.haftada mı koşamıyor.
ayrıca yönetim istifa ederse sahiplenen çok olur sen kafanı yorma burası beşiktaş hangi takımdan bahsettiğini unutma sen hala yönetimi destekliyosan bizim ekonomik olarak batıp primleri ödeyemeyeceğimiz günler fazla uzak değil.çulsuz gs ne adamlar getirdi senin yönetimin luce yi bile getiremedi.
başkan dediğin ağzından çıkan lafı yemez ama bizim kaypak dansöz oldu çıktı.artık alternatif falan çıksın demekle öyle klavyeden yazmmayın demekle olmuyor. ben staddada yönetime bağırıyorum burdada fark etmez.
demirören istifa ederse bittik biz kimse sahiplenmez beşiktaşı bitmişiz biz.o öyle bir karaktersizki ben gidersem paramı isterim diye şantaj yaparak kalmaya çalışıyor. delbosqeyide zengin etmesi cabası
biz ertuğrul iyi demiyoruz artık yönetim gitmeliydi diyoruz.ayrıca ben kovuldu mu dedim ki de abuk sabuk konuşuyosun okumayı öğren.
bugün taraftar forma alınca arkasına ne yazdırıyor hiç farkettin mi? bunu bi düşün istersen
bu arada helal olsun bu işkeri birtek siz biliyosunuz koskoca süleyman sebalar hasan aratlar fikret ormanlar ertuğrul u davranışından dolayı tebrik edip yönetimi eleştirken beşiktaşlılık duruşu budur derken siz daha iyi biliyorsunuz

Beşiktaş yönetimi benim yönetimim se siz başka takımı tutuyorsunuz o zaman.
Okuma yazma konusunda sıkıntınız olduğu ortada;
Diyorum ki yönetim başarısız. Yönetim gitmeli. Kulübü yönetemiyorlar. Bunu anlamak yada idrak etmek çok mu zor. Dediğim başka bir şey daha var;
Elinde alternatifin yok. Bu kişiler zamanında aday olmadılar. ben adayım diyen olmadığı gibi muhalefette yok. Fikret Orman, Hasan Arat muhalefet mi sanıyorsunuz? Sorarım size hangi oluşumun içindeler. Kulübe yakın kaynaklarla konuşun, kongreleri divan kurullarını takip edin, varsa öyle bir oluşum bizleri bilgilendirin.
shawnodese Ofline   Alıntı ile Cevapla