Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-10-2008, 09:55   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Sesi kısıldı

Sesi kısıldı

Click the image to open in full size.



Ümraniye´de tam anlamıyla Mustafa Denizli fırtınası esiyor. Neşeli bir ortamda geçen idmanlarda, öğrencilerini uyaran tecrübeli hocanın sesi kısıldı.

İdmanı sık sık durdurdu
Mustafa Denizli’nin gelişiyle, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nin havası değişti. Beşiktaş’ın başındaki ilk gününde mesaiye erken başlayan tecrübeli çalıştırıcı, dün de takıma çift idman yaptırdı. Sabah antrenmanı, yoğun yağış nedeniyle salonda başladı ancak 45 dakika sonra yağmurun şiddeti azalınca Kartal sahaya indi. Sık sık antrenmanı durdurup, oyuncularını uyaran Denizli’nin sesinin kısıldığı dikkatlerden kaçmadı.

Click the image to open in full size.

Takımda olumlu etki yarattı
Tecrübeli çalıştırıcının farklı idman metodları denemesi, Siyah-Beyazlı takımda farklı ve olumlu bir etki yarattı. Saha ortasında bütün futbolcuları toplayan teknik ekip, halay çeker gibi büyük bir daire oluşturdu. Ortaya dönüşümlü olarak bir oyuncu bırakan ve top sürmesini isteyen Denizli’nin benzer antrenman taktikleri, futbolcuları neşelendirdi. Çalışmaların eğlenceli bir ortamda geçmesi, takımdaki havayı değiştirdi.

Orhan YILDIRIM

Click the image to open in full size.

Mustafa Denizli ile yönetimin bir görüşme yaptığı ve Beşiktaş’ın Gençlerbirliği sınavına otobüsle gideceği öğrenildi.?Kartal, Başkent’te maçtan önce 3 günlük bir kamp yapacak.

Click the image to open in full size.

Beşiktaş’ın 100. yılda yaşadığı şampiyonlukta, kaptanlık pazubandını Tayfur Havutçu takıyordu. Yuvaya dönen Havutçu, oyunculara ağabeylik yapıyor.

Click the image to open in full size.

İmza attığı günden bu yana çok mutlu olduğu gözlenen?Denizli ile Havutçu ayrılmıyor.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla