Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2008, 16:52   #7
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
burki8686´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kanka çift ön liberocu olmussun hayırdır sana katılıorum bu konuda. bİLiyorsun ben 3lü savunmaya karşıyım kural olarak Benim ideal iki on birim var;

küçük maçlarda 4-3-3

Serdar-------------Sivok-------Zapo----------ibo(Tabii ibo şimdilik) Bu sistemde sağda kanatta serdar k. serdar özkan ve holosko neler yapar sen düşün.
---------Serdar Ö.----Uğur------Tello----------- ---------- Solda fena değil hani Delgado içeri girer ve telloda bindirirse..... Nobre gol kralı olur valla.
------Holosko---------Nobre------------Delgado ------------ Ama üzülmez yerine bindiren iyi bir sol bek lazım.

Büyük maçlarda 4-5-1

Serdar------Sivok---------Zapo-------Tello
-----------Cisse------------Uğur------------
------Holosko-----Delgado---------Serdar ö.
--------------------Nobre---------------------
ama denizli bunları oynatmaz kendi sistem anlayışı içinde şu 11 cıkarsa sesim cıkmaz hani;

---------Toraman------Sivok---------Zapotocny--------
Serdar----------------------------------------------Tello
-------------------Uğur---------Cisse---------------------
---------Holosko---------Nobre---------------Delgado---
Abi mecbur çift ön liberocu oldum....Eğer 3'lü defans yapıyorsan önünde iki tane adam olacak, bizde bu yok, varsa da Delgado yapamaz bunu...Gerçi baktığımız zaman Sivas gibi bir takım bile ortasahamızdaki boşlukları değerlendiremiyorsa bu sistemle ve oyuncularla da oluyormuş demekki de diyebilir insan...Zapo-Sivok-Toraman, Cisse-Uğur, Tello-Serdar(Ekrem), Delgado, Holo-Nobre...3-5-2'de ideal 11'in bu olması lazım bana göre, seninkiyle aynısı ama Delgado'yu ikilinin arkasında oyantırım ben, başka bir şey yapamaz çünkü o....