Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-11-2008, 07:19   #1
İbodaca
 
İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Efes'ten bomba

Click the image to open in full size.

Fenerbahçe Ülker galibiyetiyle moral kazanan Lacivert-Beyazlılar, Kerem Tunçeri´yi renklerine bağlamak için harekete geçti.

Eski oyuncusuna kanca

Sezona Ergin Ataman ile başlayan ve müthiş bir kadro kuran Efes Pilsen, transfere doymuyor. Şampiyonluktaki en güçlü rakiplerinden Fenerbahçe’yi devirerek moral bulan Lacivert-Beyazlı ekip, oyun kurucu pozisyonunda zaman zaman yaşadığı sıkıntıyı, eski bir yıldızı ile çözmeyi planlıyor. Vujanic’in takımı oynatma konusunda bekleneni tam anlamıyla verememesi, Ender’in ise inişli çıkışlı grafiği nedeniyle bu transferi bitirmek isteyen Efes, Kerem Tunçeri’den yanıt bekliyor.

Rusya’da mutlu olamadı

İki yıl İspanya’nın Real Madrid takımında oynadıktan sonra sezon başında iki yıllığına 2.5 milyon Dolar gibi yüksek bir bedel karşılığında Rusya’nın Triumph Moskova Kulübü’ne geçen Kerem Tunçeri’nin takıma bir türlü adapte olamaması transfer ihtimalini güçlendiriyor. Krstic, Askrabic, Goore gibi yıldızlarına rağmen Euro Cup’a ön elemede veda eden, ligde de 6 maçın 5’ini kaybeden Rus ekibinde son haftalarda kadroya giremeyen Kerem’in de transfere sıcak baktığı konuşuluyor.
İbodaca Ofline   Alıntı ile Cevapla