Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-11-2008, 21:43   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizlinin maç sonu açıklamaları:"Bir takım kendi işini kendi görecek"

"Bir takım kendi işini kendi görecek"


2-0 kazanılan Eskişehirspor maçı sonrası Mustafa Denizli, Fenerbahçe maçını da yorumladı! Maçta rakiplerinin beklediğinden dirençli olduğunu kaydeden Denizli, F.Bahçe mücadelesi içinse; "Ben keyif veren bir maç bekliyorum" dedi..


"Aslında diğer takımların kayıpları da çok önemli değil.. Eğer bir şey olmak istiyorsan kendi yaptıkların önemli. Diğerlerinden de yardım gelirse tabii bu da artıdır. Fakat yine de bir takım bir yere giderse önce kendi işini kendi görecek..”

“Tahminimden daha dirençli bir Eskişehir gördüm bugün. Yeni oyuncuları da vardı.. Oyunun her yanında basabilen bir takımız biz. Bunu da daha da iyi çizgiye getirirsek amacımıza daha çabuk ulaşırız.”

“Eskişehirspor yan toplarda iyi bir ekip.. Göbeği ve kalecileri de müthiş. Bosna Hersek Milli Takımı’nda oynayan yeni oyuncuları da bugün forma giydi.. Zaten büyük takımlara karşı başarılı maçlar çıkaran bir ekibin bize karşı da aynı istediği göstermeleri doğaldı. Biz geçen hafta Ankaragücü’ne kaybetmelerini de önemsemedik. Çünkü nasıl oynadıklarını biliyoruz.. Bu maçlarda nasıl mücadele ettikleri belli. Sonuçta değerlendiremediğimiz pozisyonlar da oldu. Final pasları ve final vuruşları zaten Türk futbolunun eksiği. Yine de bizim gollerimizin geldiği dakikalar iyiydi. İyi de mücadele ediyoruz. Bunun dışında iyi hücum etmeyi ve fazla adamla çıkmayı da düşünüyoruz. Böyle oldukça zaten pek de sorun çıkmaz.”

“Haftaya Fenerbahçe maçı var. Böyle maçlar futbol şöleni oluyor zaten.. Ben İstanbul’daki 3 büyük takımımızın üçünde de görev adlım. Son derece önemli ve saygıdeğer takımlar hepsi. Ben önce Allah’a şükrediyorum böyle büyük camialarda görev aldığım için. Neticede 90 dakikalık bir mücadele. Biz iyi futbolu oynamaya çalışıyoruz. Fenerbahçe bundan oynadığı maçlarda bir galibiyet serisi yakalamıştı ama bu hafta kırıldı. Çok iyi kadroları olduğu da gerçek. Ama bizim de çok iyi bir kadromuz var.. Umarım güzel bir maç olur. Her iki takımın da dikkatli olması gereken bir maç. Ben keyif veren bir maç bekliyorum..”
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla