Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-11-2008, 11:05   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Toroğlu, Maratonda Nobre'nin pozisyonunu değerlendirdi

Erman Toroğlu Maraton'da hem Nobre'nin Ivesa'yı geçtikten sonra yerde kalmasını, hem de Youla'nın ceza sahasına girdikten sonra Zapotocny'yi geçerken yerde kalmasını değerlendirdi. İşte programdaki diyaloglar:
Şansal Büyüka: …Nobre’nin 48. dakikada düştüğü pozisyonda penaltı var mı?
Erman Toroğlu: …Bir hakemin şuraya gelmesi cinayettir aslında. ama hakem hissetti, geldi iyi yaptı.
Şansal Büyüka: …Niye hocam pozisyonun çok yakınında hakem?
Erman Toroğlu: …Nobre şurada hakemi gördü ya, el ayak gitti zaten. Şöyle pozisyonlarda yakına girin hakemnler. Hakem mükemmel bir iş yaptı, yakına girdi. Seyirci de gördü karede hakemi. kızıyor ama birşey diyemiyor. Hakem olarak bu karede oldun mu, kimse fazla itiraz edemez. Eğer hakem o karede olmasa Anne-baba-çoluk-cocuk giderler!
Şansal Büyüka: …Peki, orada Ivesa‘nın salladığı ayak Nobre'ye geliyor mu, gelmiyor mu?
Erman Toroğlu: …Çok fazla anlayamıyoruz. Ama gelse Nobre öyle düşmez. Nobre ayağını pozisyon icabıı çekiyor,sonra düşüyor. Penaltı değil. Bence sarı kart da verilmez. İyi yakaladı pozisyonu hakem, açısıı bizden bile daha iyi. Hakem olarak yii niyetli ol, önün açılır. Birkaç pozisonda daha seyirciden etkilenmedi, çok iyi şeyler yaptı.
Şansal Büyüka: …Yani hakemin yorumu doğru. Son derece iki kritik kararı doğru verdi diyorsun. Hem penaltı çalmamasını, hem de sartı kart vermemesini doğru buluyorsun.
Erman Toroğlu: …Sevgili Şansal. Tello’nun topu attığı pozisyona bakın. Beşiktaş bunları yapıyor, Rüştü bile topu iyi başlatıyor. Golü Nobre atıyor ama Tello konuşuyoruz. Holosko konuşuyoruz.
Şansal Büyüka: …Karşıya baktı ama tam terse attı Tello. Demek ki, Tello radar gibi sahayı tarıyor. Holoskoyu’da iyi tanıyor tabi. Youla’nın penaltı itirazı oldu 58. dakikada. “bunu nasıl vermiyorsun" dedi hakeme.
Erman Toroğlu: …Penaltı değil bana göre.
Şansal Büyüka: …Bana göre de değil. Ne alakası var penaltı ile. Her maç 10 penaltı vermek lazım böyle penaltı çalınırsa.
Erman Toroğlu: …Ey Youla, sen kendini niye yere atıyorsun, devam etsene! Şimdi ben Youla ya soruyorum, çok da sempatik bir çocuktur, Ankara'dan tanır, severim. Aynı penaltıyı senin takımın aleyhine çalsalar ne dersin?
Şansal Büyüka: …. Rüştü'de de son maçlarda bir güvenli hal var. Ben bir de bu Tayfun’u beğeniyorum Eskişehirspor’da. Bobo’nun pozisyonu geliyor hocam. Bu golü atsa belki de haftanın golü olacaktı, santradan geldi.
Erman Toroğlu: …Atamazsanda "Niye pası bana vermedin" derler ama!
Şansal Büyüka: ….Hocam, maçın içinde Serdar’ın, Rüştü'ye hareketine biraz takıldın.
Erman Toroğlu: Bence kırmızı kart. Hocam, Rüştü topu tutmuş artık tren kalkmış. Ankara'dan, Polatlı'ya gelmiş. Sen, Eskşehir'de çakıyorsun adama. Kesin kırmızı kart. Maç sonunda topçuları görüyosun değil mi? Seyirciler, yöneticiler, birbirlerine küfür ederken, kavga ederken futbolcular-hocalar nasıl örnek davranıyor.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla