Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-11-2008, 23:40   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Eğer İyi Bir Pivotumuz Olsaydı.."

Click the image to open in full size.

Euro Cup C Grubu ilk maçında Akatlar'da Benetton'a 77-72 kaybeden Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol ekibimizde coach Hakan Demir pivot eksikliğinden yakınırken, Benetton hocası Oktay Mahmuti ise maçı savunmayla kazandıklarını söyledi.

İlk yarısını önde kapadığı mücadelede İtalyan ekibi Benetton Treviso'ya ikinci yarıdaki kötü oyunuyla kaybeden Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol ekibimizin coach'u Hakan Demir pivot eksikliğinden yakındı. Demir, "İlk yarısını çok iyi oynadığımız bir maçtı. Ancak ikinci yarıda sayı bulmakta zorlandık. Bunun nedeni farkı 16'ya dek çıkarmışken oyunu kontrol edemeyişimizdi. Eğer iyi bir pivotumuz olsaydı topu ona indirip oyunun dengesini kurabilirdik. Böylece fark çabuk erimezdi. Ancak daha önce burada oynayan oyuncumuz Stanojevic'in olmaması ve Benetton'da Nicevic'in bahsettiğim olguyu çok iyi yapması sonucun yenilgi olmasına neden oldu" dedi.


Benetton Treviso coahcu Oktay Mahmuti ise tutuk başladıklarını ifade ederek, "Boş şutlar bulmamıza rağmen bunları sayıya çeviremedik ve savunmada kötüydük. Rakip ikinci çeyrekte çok iyi bir üçlük yüzdesi yarattı... Ancak ikinci yarıda savunma yapmaya başladık. Kolay sayı şansı vermedik. Bu da fast-break'ler bulmamızı sağladı" diye konuştu..
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla