Alıntı:
kaarakarrtal´isimli üyeden Alıntı
protestomuz haklı demek isterdim ama taraftar basket sahip çıktımıda yönetimden hareket bekliyor orası muamma.telekoma az farkla yenildik yeni yabancılar geldi takımda bir canlanma olacağı belli avrupa kupasında benettonla oynıyacağızki bu takım kupanın favorilerinden.tribunde 200 kişi ya var ya yok.kusura bakmayında akatlara gelmeyen taraftar pankart mankartta açmasın.yönetim 1. derecede suçluda olsa tek suçlu değil bu konuda. |
Taraftarın takımın bu hale gelmesinde hiçbir suçu yoktur...Tamamen yönetimden kaynaklanan bir sorundur bu...Ama taraftarımızın suçu var elbette, dediğin gibi salonumuz bomboş...Ama bu tek bu seneye özel bir şey değil, geçen sene şampiyonluğa giderken bile böyleydi...Büyük maçlar hariç boş koltuklara oynanıyordu maçlarımız...Gs'nin de Fb'nin de durumları böyle zaten, derbiler hariç salonların dolduğunu görebiliyor musunuz Türkiye'de...Mesela biz bu sene kümeye düşmemek için oynasak bile Gs ve Fb maçlarında salon full olacaktır, yanii bu olayın takımın iyi gitmesiyle veya kötü gitmesiyle ilgili bir şey olduğunu düşünmüyorum...Taraftarların yapısı bu maalesef...