Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-11-2008, 14:19   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Derbiyi Kartal Kazanır!..

Futbolseverler, yarınki derbide konuk ekibin galibiyetine büyük şans veriyor. Bakalım bu kez de ‘derbilerin favorisi olmaz´ tezi gerçekleşecek mi?

Fenerbahçe 4-1 kazanmıştı
Türk futbolunun tartışmasız en büyük buluşmalarını oluşturuyor derbiler... Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımlarının birbirleriyle oynadıkları karşılaşmalar, genelde öngörüleri boş çıkartan skorlarla sonuçlanmasıyla da dikkatleri çekiyor. Bunun son örneğini, 9 Kasım’da Şükrü Saracoğlu Stadı’nda gerçekleşen Fenerbahçe-Galatasaray maçında yaşadık. Maç öncesindeki anketler büyük çoğunlukla Galatasaray’ın galip geleceğini gösteriyordu. Ama 90 dakika, 4-1 ev sahibi ekibin lehine tamamlandı.

Click the image to open in full size.
8 KASIM 2008 CUMARTESİ

Click the image to open in full size.
10 KASIM 2008 PAZARTESİ


Beraberlik şansı çok az
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yarın oynanacak karşılaşma öncesinde de benzer bir durum yaşanıyor. Futbolseverler, çeşitli internet sitelerinin düzenlediği ‘Derbinin sonucu ne olur’ başlıklı anketlerde büyük oranda Siyah-Beyazlı takımın galibiyetine şans tanıyor. Beraberliğin neredeyse hiç düşünülmediği anketlerde, ev sahibi ekibin sahadan üç puanla ayrılmasına ise Beşiktaş’ın neredeyse yarısı kadar şans veriliyor. Bakalım bu kez de ‘derbinin favorisi olmaz’ tezi doğrulanacak mı?

İşte internet sitelerindeki son durum
Web Sitesi FB Beraberlik BJK Fanatik.com.tr 31 9 60 Milliyet.com.tr 39 6 55 Ajansspor.com 35 11 54 Ligtv.com.tr 33 11 56 Maraton.com.tr 37 9 54 Radyospor.com 36 17 47 Sporx.com 35 12 53


Tahir Perek’ten örnek dilek
Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Tahir Perek, mücadelenin fair-play ruhu içinde geçmesini dilediklerini ifade ederek, “Dost kulüp Beşiktaş’a samimi bir şekilde ‘Hoş geldiniz’ diyeceğiz. Derbilerin sonucu önceden kestirilemez, ama ev sahibi olarak bizim biraz daha avantajımız olacaktır. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın birbirine her zaman ihtiyacı var. O nedenle birbirimizi var etmek durumundayız, yok etmek değil. Rekabetimiz hep dostça ve kardeşçe olmalı” dedi.

Deriş: Hedefimiz 3 puan
Beşiktaş yöneticisi Bülent Deriş, Kadıköy’e kazanmak için gideceklerini söyledi. Fenerbahçe Kulübü yönetimine teşekkür eden Deriş, “Bizi misafirperver bir şekilde karşılayacaklarını söylüyorlar. Yönetimin de gerekli ilgi ve alakayı göstereceği söyleniyor. İnşallah bu temenniler aynen yerine gelir. Biz de ikinci maçta aynı şekilde Fenerbahçe’yi karşılayacağız” ifadesini kullandı.

Semih Şentürk tedavi oldu
Sarı-Lacivertli ekibin dün sabahki çalışmasına, sakatlığı süren Semih katılmadı. Milli futbolcu, tesislere gelerek tedavi oldu. Bu arada, Porto maçından sonra sağ arka adalesinde ağrı hisseden Emre Belözoğlu’nun çekilen MR’ında ciddi bir sakatlığa rastlanmadı. Sakatlığı bulunan bir diğer isim Tümer Metin de takımdan ayrı çalıştı.

Click the image to open in full size.

Bekarlar girdi evliler bugün
Ezeli rakibi Beşiktaş’ı ağırlamaya hazırlanan Sarı-Lacivertli ekip, çalışmalarını dün sabah basına ve taraftara kapalı yaptığı idmanla sürdürdü. Bekarlar Samandıra Tesisleri’nde kampa alınırken, diğer futbolcuların ise bu sabah gerçekleştirilecek son antrenman sonrasında bekar arkadaşlarına katılacağı belirtildi.

Derbi kapalı gişe oynanacakLigde yarın oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletlerine büyük ilgi var. Dün Biletix’ten 66 ile 305 YTL arasında ‘genel satışa’ sunulan biletlerin büyük bölümünün tükendiği belirtildi. Fenerbahçe Kulübü, koltuk kapasitesi
50 bin 530 olan Şükrü Saracoğlu Stadı’nda, 30 bin 425 adet kombine bilet satmıştı.

15 bin YTL ceza geldi
Fenerbahçe-Galatasaray arasında 9 Kasım 2008 tarihinde Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan maçta yaşanan kural dışı olaylar nedeniyle Sarı-Lacivertli kulübe toplam 15 bin YTL ceza verildi. PFDK, Fenerbahçeli taraftarların saha olayları nedeniyle 10, merdiven boşlukları ve kapı önlerinin boş bırakılmaması için de 5 bin YTL ceza kesti.

PAF’ın gözü en tepede
Ezeli rekabet, yarın önce PAF takımları arasında yaşanacak. Dereağzı Tesisleri’nde saat 14.00’te başlayacak karşılaşmadan mutlak galip ayrılmayı planlanan Fenerbahçe’nin gözü liderlikte. Halen aynı puana sahip olmasına karşın averajla Galatasaray ile Trabzon’un ardından 3. durumda bulunan Kanarya, puanını 32’ye çıkartmayı hedefliyor.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla