Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-11-2008, 12:03   #2
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Tüm Türkiye bu karşılaşmaya kilitlendi !..Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı dev bir maça sahne oluyor. Saat 19.00’da ezeli rakipler Fenerbahçe-Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Eğer Beşiktaş bu karşılaşmayı yenmesi halinde Turkcell Süper Lig’in yeni lideri oluyor. Fenerbahçe kazanırsa Lig yepyeni bir yarışa sahne olacakç
Her iki takımda dün akşam yaptıkları idmanlar ile son hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girdiler ve maç saatini beklemeye başladılar.
Avrupa Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. maçında hafta içinde Portekiz'in Porto takımına sahasında 2-1 yenilerek, gruptan çıkma şansını yitiren Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de bugün Beşiktaş ile yapacağı derbi maçı kazanıp, taraftarlarını sevindirmek istiyor.
Ligde 20 puanla 6. sırada yer alan sarı-lacivertliler, seyircisi önünde yapacağı derbi maçtan 3 puanla ayrılıp, zirve yarışından kopmamak amacında.
Fenerbahçe'de, Beşiktaş maçı öncesinde sakatlığı bulunan Semih'in derbide oynamasının çok zor olduğu öğrenildi.
Beşiktaş’ta ise Rodrigo Tello’nun durumunun maç saatinde belli olacağı açıklandı.
Sarı-lacivertliler, Turkcell Süper Lig'de bu sezon Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 6 maça çıkarken, 5 galibiyet, 1 yenilgi aldı.
Fenerbahçe, sahasındaki tek yenilgisini 6. haftada Kayserispor karşısında yaşadı. Kadıköy'de bu sezon Galatasaray ile yapılan derbi maçı ise Fenerbahçe, 4-1 kazanmıştı.
Kadıöy’de saat 19.00’da başlayacak bu karşılaşma Spor3.com’da tüm gelişmeler ve ayrıntıları ile saat 15.00’dan itibaren canlı anlatımda sizlerle beraber olacak..

FENERBAHÇE

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Diego Lugano, Edu Dracena, Roberto Carlos, Kazım Kazım, Jose Joaquin(Josico), Selçuk Şahin, Uğur Boral, Alex De Souza, Daniel Güiza.

BEŞİKTAŞ

Rüştü Reçber, İbrahim Toraman, Tomas Zapatocny, Tomas Sivok, İbrahim Üzülmez, Ekrem Dağ, Edouard Cisse, Matias Delgado, Rodrigo Tello, Filip Holosko, Mert Nobre.

STAD: Şükrü Saraçoğlu
YAYIN: Lig Tv
HAKEM:
Bünyamin Gezer
Click the image to open in full size.
02.12.2002
Fenerbahçe, Kadıköy’de üst üste tam 24 lig maçını kazanmıştı. O gün Ronaldo ofsayttan 2 gol attı ve Kanarya’nın müthiş serisine son vermeyi başardı.


Click the image to open in full size.
17.04.2005
Cordoba oyundan atıldı. 3 değişiklik yapıldığı için 80’de kaleye Pancu geçti. 3-3 devam eden maçın 93. dakikasında Koray Avcı sonucu belirledi: 3-4.


Click the image to open in full size.
26.04.2007
Derbi 1-1 sona erdi, Beşiktaş kupada finale yükseldi. Fenerbahçe hakeme isyan ederken; Aurelio, otoparkta Ricardinho’ya uçarak tekme attı.


Click the image to open in full size.
03.11.2007
Beşiktaş 3’te Bobo’yla öne geçti. Fenerbahçe; Deivid ve Semih’le 2-1’i buldu. Arzuman’ın faul düdüğü duyulmadı ve Higuain’in 94’teki golü sayılmadı.
Yukarıda son yıllarda oynanan derbilerinden kısa özetini gördük.Gördüğünüz üzere kimin kendi evinde kimin deplasmanda olduğunun hiçbir önemi yok.Çünkü Beşiktaş ve Fenerbahçe karşılaşması her an her şeye gebe...
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla