Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2008, 14:02   #6
Burak Uyanik

Burak Uyanik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Öncelikle eline sağlık güzel bir yazı olmuş.Yazdıklarının bir kısmına katılıyorum.fb nin kanatlarından çekindiği için 2 şer adam koymuş dedik, sol tarafa tmm ibo-ekrem 2lisi ama sağ taraf için aynı şeyi söyleyemem.S.özkan yerine Holosko da oynasaydı pek bişey değişmezdi savunma yönünde hücum yönünde ise çok şey katardı ekstra olarak Holosko.Anlayamıyorum bu serdarözkan da Ertuğrul arkadasından Denizli ne buluyoda oynatıyo.Kanat oyuncusu güya, ne bi adam geçip 0 a indiğini gördük bunca zmn ne de öle aman aman süratlı bi adam.Kanat oyuncusu dediğin füle adımlı fizikli olur.Öyle serdar gibi 2 adım koşup atıp kız gibi kendini yere atmaz.Serdarın bu takımda işi yok.Holosko mutlaka olmalıydı.Denizli bu yönüyle sınıfta kaldı.
İkinci kadroda yeri olmayan adam GökhanCAM..Sezon başı oh be dedik 2 stoper geldi şu adamdan sonunda kurtulduk, gene verdiler formayı.Tam bi saatli bomba.Gökhan dururken ne kadar bu maçta 1kaç hata yapmış olsada İtalya tecrübesi olan Zapo'nun oyundan alınması çok büyük yanlıştı.Ha Gökhan'ın bu formayı giymesi zaten başlı başına bi skandal.
Diğer söylemiş olduğun ilk 40dk daki futbolu bende beğendim.Aslında sonrasında da iyi mücadele ettik.Ama 10 kişiyle bu kadar.Bu yanlış kadroya rağmen 11 kişi olsak kesin kazanırdık.O zmnda belki burda başka şeyler konusuyo olurduk.
fb ye yenilmek gerçekten çok koyuyo, hele o azizenin son dkdaki sırıtışı gözümün önünden gitmiyo.Sinir oldum akşamdan beri ne spor programı seyrettim ne de gazete okudum.
Satılmış Bünyamin!!