Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2008, 14:05   #7
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Güzel bir yazı olmuş, katılıyorum bazılarına...Ama şöyle bir şey var, bazı şeyler vardırki bunun neresinden tutarsan tut olmaz, savunamazsın o şeyi...Dünküde öyle bir şeydi, Holosko'nun kenarda tutulmasını kimse açıklayamaz bana mantıklı bir şekilde, çünkü bunun mantığı olmaz!..Mesela orda bir söz var, golü yediğimizde kimse bu maçı çeviremeyiz gibi bi hise kapılmıyor diye, ben kadroya bakarak kapıldım açıkçası, belki iyi oynuyorduk ama Delgado, Nobre, Ekrem üçlüsüylen nereye kadar gidebilirdikki sonuçta, Fb savunması o kadar kötü olmasa pozisyon bile bulamazdık belkide...Bide Serdar Özkan hakkında denilenlere katılmıyorum, bana göre sıfırdı...Serdar'ın savunması zaten sıfırdır, Holo'dan bi fazlası olduğunu düşünmüyorum bu konuda, top mu çalıyor, ikili mücadelelerden galip mi çıkıyor, yok, hiçbirini yapmıyor, ee ne yapıyor peki bu adam...Deivid-Kazım ikilisini biz durdurmadık zaten, onların ikisi zaten durmuş bi vaziyetteydi!..Eğer kanatlarımız savunma anlamında iyi olsaydı zaten o kadar pozisyonda vermezdik, ilk yarıda Carlos bi iki kere çok fena geldi mesela, ikinci yarıyı saymıyorum, çünkü ikinci yarıda savunma denen bir şey yoktu...