Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2008, 14:40   #8
Neokartal

Neokartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Maçtan önce de sonra da şimdi de sakin kafaylıyım ve değerlendirmem hiç değişmedi.. Bu takımın en klas ayağı Tello'nun olmadığı bir maçta feneri yenmemiz mümkün değildi ve mümkün değil.. Hatta başka bir iddiada bulunayım. Bence Cisse atılmasaydı daha farklı yenilirdik. Çünkü ikinci yarı oyunu kontrol etmek ve son dakikalara taşımaktan başka birşey yapmadık.. Eğer 11 kişi olup rakibin üzerine gitseydik daha çok gol yerdik.. Klasik fener.. Ben denizliyi çıkardığı sisteme bakıp korkak diye eleştirmiyorum.. Ama Gökhan Zan'ı, Serdar Özkan'ı, Cisse'yi ve hatta delgadoyu oynatarak cehaleti sergilediğini eleştiriyorum.. son 3 senedir ligde adam gibi bir derbi kazanamadığımız gibi sivas, kayseri ve hatta trabzon gibi kalbur üstü takımlara karşı da genelde hep takıldık..Karşımızdaki futbolcu kalitesi ve sertliği biraz artınca bizim ne kadar kalitesiz ayaklarımız olduğu hemen ortaya çıkıyor zaten.. son 3 sezonda gökhan zan-toraman ikilisi fener için kezman-güiza ikilisinden çok faha faydalı oldu.. Bu sene iki tane stoper alıyoruz taş gibi ama ligin en önemli maçında biri stoper diğeri ortada oynuyor onun yerine ligin en dengesiz ve problemli stoperi sahada.. Bununla da kalmıyor dakika 70de gökhan zanı dışarı beklerken en iyi stoperimiz dışarı alınıyor.. 40. dakikada 10 kişi kalan takım 30 dakika aynı kadroyla oyunamaya mahkum edildi ve oyundan alınan futbolcular zapo,ekrem ve nobre.. ekrem ve nodre sahanın en iyisi, zapo da yanındaki Zanı'mı yoksa güizayı mı tutayım derdinde maçı sürdüren bir adam.. Bunun yanında maç içinde tek olumlu hareket yapmayan, 65. dakikadan sonra ayağına top bile gelmeyen ve kaptırdığı her toptan sonra hırsından yerleri döveceğine sırıtmayı tercih eden Serdar özkan, bebek yüzlü çıt kırıldım 10 numaramız artist delgado ve defanstaki saatli bomba gökhan zan sahada.. Sonuçta giden bir 3 puan, prestij ve rakibimizi potaya sokmak oldu.. Son 5 senenin en kötü fenerini, son 5 senenin en iyi beşiktaşı olduğu söylenen kadro yenmeyi beceremedi..
Bir parentez hakeme açayım: hiçbir türk hakemi gibi o da fenere böyle bir cift sarı kart ve kırmızı gösteremezken bize çok rahat bir şekilde çıkardı gösterdi.. Bunu zaten bekliyorduk.. Bu fenerin karşısındaki tüm takımların kaderi zaten.. takdir hakları dışındanki pozisyonlarda problem yoktu.. zaten bu maçlar ince bir ipliğe bağlıdırı onu da koparırsan yapacak pek bişey kalmaz..
Bir parentez da büyük futbolcu, küçük yorumcu ve karaktersiz insan Sergen'e: Ertuğrul hocanın bırakma durumunda sölemediğini bırakmadın.. Dünkü maçtan sonra ise bir cengaver gibi Denizli'yi savunurken acaba Ertuğrul bu hataları yapsaydı ona ne derdim diye düşündün mü hiç.. Bunu Denizli seni beşiktaşda işe alacak diye mi yapıyorsun yani.. Demek senin de sinan neginden bir farkın yok menfaatlerin herşeyin üzerinde.. Yarın Denizliyle aran bozulunca ozaman görecem seni..
Neokartal Ofline   Alıntı ile Cevapla