ohh be allah razı olsun yazan arkadaştan..düşündüklerimi aynen yazmışsın..dün akşamdan beri ilk kez yazma fırsatı buldum..her hangi bi topice tam yazacaktım ki benim düşüncelerim aynen yazılmış tamamına ktılıyorum..öncelikle bazı çelişkili yorumlar görüyorum diyor ki bazıları 11 e 11 oyun sürseydi biz maçı alırdık sonra sahaya korkak çıktık bu nasıl hoca diyor??..sahaya çıkan 11 görünce bende açıkcası şok oldum..fakat cisse atılana kadar ki oyunu görünce yanıldığımı anladım..ben hocanın yanlış değişiklikler yaptığını düşünüyorum sadece..sahaya çıkardığı 11 ''korkaklık'' olarak nitelendirildiyse de sadece kadıköy gibi bi deplansmanda alınacak normal önlemlerdi diye düşünüyorum..sahaya çıkan 11 korkaklık gibi göründese mantalite hucüm üzerineydi bunu görmemek samimiyetsiz bi yargı olur..bu önlemleri almayıp hababam hucüm yapan galatasarayı da 4 ledi bu ezikler unutmamak lazım..bence çok akıllı oynadık..ezilmedik ezdik..10 kişiye karşı kadıköyde fener kontra atak oynadı düşünün yani..ben umutluyum arkadaş kim ne derse desin hocaya güveniyorum..amacım hocayı savunmak değil sadece gerçekçi düşünüyorum.. |