Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2008, 16:28   #1
Karetta2002

Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

önümüze bakmalıyız...

Sevgili arkadaşlar..
Öyle veya böyle bir derby maç oynandı,kaybedildi..Hiç bir zaman sezon tahmini yaparken derbilere 3 puan yazılmaz..alsaydık çok iyi olacaktı..çünkü FB yi bu kadar aciz durumda bir daha bulurmuyuz..bilinmez..
Bu mağlubiyette ;o oynamış ,bu oynamamış argümanları çok gereksiz..Çünkü eğer Cisse atılmasa idi bu maçı kazanmak için ne Bobo ya ne de Holosko ya gerek yoktu..Durum 2-1 ken bile ben hiç endişelenmedim ..ancak Cisse atılınca anladım ki o gizli güçler reiting ve tiraj uğruna Beşiktaşımızı doğrayacaklar..
Hiç kimse 2. golde top Volkan ın ayağından çıktığı anda Guiza nın pozisyonunu incelemedi..Ayrıca hakem birçok pozisyonda takdir hakkını FB ye kullandı..
Yediğimiz gollerde ise Zapo %100 hatalıydı..Çünkü;top oynamış olan arkadaşlar bilir ki, kornerlerde öndirek kısa,arka direk uzun stopperindir..2.golde ise gene Zapo, topa yere düşmeden müdahele etmeli idi çünkü topun vurulduğu yerden mektup yazsan 2 günde gelir .Top yere vurunca artık müdahele şansı kalmamıştı..Ama olabilir..Zapo hatalarına rağmen bana göre bu ligin en iyi stoperlerinden birisidir.
Peki ne yapmalıyız..Bence herşeye rağmen bu FB nin ve GS ın bu futbolları ile hiç şansları yok..Hele FB nin artık Alex i de bitmiş..GS de ise çok ciddi bir teknik kadro krizi kapıda..Eğer birlik olup takımızı desteklemeliyiz..Çünkü takımımız kötü oynuyor olabilir ama kötü koşmuyor..canla başla ,onurları ile mücadele ediyorlar ve şu anda da ligin ikincisi konumundalar..en fazla iki takviye ile de çok iyi duruma gelirler..yeterki yıkıcı olmayalım..Onlar bizim futbolcularımız..onlar bizim takımımız..

Konu Karetta2002 tarafından (30-11-2008 Saat 16:30 ) değiştirilmiştir..
Karetta2002 Ofline   Alıntı ile Cevapla