Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2008, 13:40   #8
vLKn_BjK

vLKn_BjK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Maçtan sonra spiker direk sordu zaten bu soruyu Mustafa Denizliye hocam Telloyu neden oynatmadınız diye Tello sakat olmasa oynatmayacak kadar enayi değilim dedi direk sinirli bir sekilde zaten Tello oynayabilirdi aslında ama riske etmek istemedik cünkü sakatlıgı artabilirdi dedi en iyisinide yaptı Telloyu bu maçta oynatsaydı ve Tello sakatlansaydı sezonu kapatsaydı cokmu iyi olcaktı .... eğer sakatlığı geçmezse haftayada oynatmam bizim için futbolcuların sağlıgı ön plandadır dedi Mustafa Denizli dogrusuda budur ...

Gelelim madem sakat neden 18 kişilik kadroya alıyor diyen arkadaşlara sağlam olan Ali Tandoğanı veya Tuna Üzümcüyü alıcağıma sakat olan Telloyu bende olsam 18e alırdım , dursun kenarda nolcak oyuna giren arkadaşlarını motive eder çünkü bu adam sezon basından beri hemen hemen bütün maçlarda 11 oynamış birisi , ayrıyeten Telloyu sakat olmasına karşın 18e alan Mustafa Denizli resmen Telloya sen bu takımın en önemli oyuncularındansın sana ihtiyacımız var biran önce iyileş demeye getirmiştir ..

Simdi size soruyorum siz olsaydınız saglam olan Ali Tandoğan - Tuna Üzümcü veya baska birisini 18 kişilik kadroyamı alırdınız yoksa sezon basından beri hemen hemen bütün maçlarda oynamış son haftalarda formunun zirvesinde olan ama sakat olan bir futbolcunuzun moralini sakat olmasına ragmen üst seviyeye cıkarmak için 18 kişilik kadroyamı alırdınız ???

Mustafa Denizlinin yaptıgı son derece dogrudur bende olsam aynısını yapardım ...