Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2008, 14:01   #1
utkux
 
utkux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Mustafa Denizlinin Eleştirilere Karşı Basın Toplantısı

"En iddialı zamanımdayım!"
Eleştirilere maruz kalan tecrübeli hoca basın toplantısı düzenliyor... CANLI



01 Aralık 2008 Pazartesi, 13:41

HTSPOR.COM

Derbi sonrası eleştirilere maruz kalan Beşiktaş Teknik Direktörü haftalık basın toplantısını bugüne çekerek bir takım açıklamalar yapma kararı aldı.
Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin bugün saat 14.00'te BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki basın toplantısı CANLI olarak bu sayfada, HTSPOR.COM'da olacak.
Mustafa Denizli: "Şampiyonlukların nasıl kazanıldığını çok iyi bilirim. Bu konuda konuşacak yetkiye sahip biriyim. Defalarca bunları yaşadım. Hiç bir takım mükemmel olamaz. Bu hiç bir yerde olamaz. Ancak yaklaşılır. Fenerbahçe maçı öncesi yaptığımız çalışmalar da bu maça iyi başlayıp iyi bitirmek amacıylaydı. Bu düşünce bizi fazla yanıltmadı ancak futbol içerisinde olabilecek anlık olaylar durumu etkiler. Bireysel hatalar hiç bir zaman olayın bütününde futbolcuları sorumlu tutmayacaktır. Genel değerlendirmede futbol takımımız çok iyi yoldadır bunu çok rahatlıkla söyleyebilirim. Ben iddialı biriyim, en iddialı zamanımdayım ve bu iddia da gerçekleşecek, buna sizler de tanık olacaksınız. Takımımı özellikle futbolcularımı bireysel olarak değerlendirmiyorum, biz iyi bir ekibiz, genel olarak bakıyorum. Ama zaman zaman eleştiriler bireysel olduğu için değinmek gerekiyor. Bunlardan biri Tello, bazı yerlerde oynayabileceği yazıyordu, bu doğru değildir. Bu ve bundan sonraki haftalarda da kararlarım hiç bir şekilde etkilenmez, futbolcumun sağlığından sorumluyum.. Tello de diğer arkadaşları gibi takımımın önemli isimlerinden biridir."
__________________
öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK
utkux Ofline   Alıntı ile Cevapla