Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2008, 14:06   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Derbi sonrası gizli görüşmede şok soru

Beşiktaş'ta F.Bahçe yenilgisinden sonra Ümraniye tesislerinde neler yaşandı?





DEMİRÖREN: “Hocam 10 kişi kalmamıza rağmen ezilmedik. İşinize karışmam ama Bobo ve Holosko ile niye başlamadınız?”

DENİZLİ: “Rakibi önce durdurup sonra vuracaktım. İkinci yarıda da ikiliyi oyuna alacaktım. O plan tutsa fark atabilirdik.”

F.Bahçe'yi Şükrü Saracoğlu’nda yenip şampiyonluk yarışının dışına itmeyi planlayan ama hayâl kırıklığına uğrayan Beşiktaş’ta yenilgi başkan Yıldırım Demirören’i çok sıktı. Stattan üzgün bir şekilde ayrılan Demirören, evine giderken sıkıntısını paylaşmak için teknik direktör Mustafa Denizli’yi aradı.

Henüz stat koridorunda olan tecrübeli hoca, yaptığı kısa görüşmede başkana kendisini sonra tesislerden arayacağını söyledi. Tesislere gittikten sonra Demirören ile bir görüşme yaptığı öğrenilen Denizli, derbi mağlubiyeti nedeniyle başkana bilgi vererek, eksik tarafları anlattı.

‘HAZMEDEMİYORUM’

F.BAHÇE yenilgisine rağmen, yönetici arkadaşlarına Mustafa Hoca’dan çok umutlu olduğunu söyleyen Demirören, Denizli’ye yenilgiden dolayı olan üzüntüsünü dile getirirken şöyle konuştu: “Hocam önce şunu söyleyeyim, futboldan çok memnunum. 10 kişi kalmamıza rağmen ezilmedik, beraberlik şansımız da oldu. Pozisyon verdik ama biz de kaçırdık. En kötü ihtimalle berabere bitirebilirdik. 10 kişi kalmasak maçı da kazanabilirdik. Yine de bu yenilgiyi hazmedemiyorum. Sizin işinize hiçbir zaman karışmayacağız ama bir sorum var. Acaba Holosko veya Bobo ile neden başlamadınız?”

‘SAÇMA HATALAR BOZDU’

Demirören'in sözlerini dinledikten sonra yanıt veren Mustafa Hoca da şu ifadeleri kullandı: “Başkanım, maçtan 1 gün öncesine kadar takımı daha çok hücum kurgusu üzerine kurmuştum. Ancak F.Bahçe’nin sağ ve sol kanatlardan etkili geleceğini düşünerek bu bölgelere önlem aldım, kadroyu da bu anlayışla şekillendirdim. İlk yarı bu şekilde oynayıp bir gol bulmayı ve daha sonra Holosko-Bobo gibi silahları oyuna sokmayı planlıyordum. Yani F.Bahçe’yi önce durdurup sonra vuracaktık. Ama yediğimiz saçma sapan iki gol ve Cisse’nin kırmızı kart görmesi bütün planları alt üst etti. Eğer planlarımız tutsaydı Kadıköy’den farklı galibiyetle bile ayrılabilirdik. Ben de bu sonuca inanamıyorum. Sonuçta hiç istemediğimiz bir yenilgi aldık ama sadece avantaj kaybettik. Bu takım yine mutlu olacak. Bundan sonraki maçlarda istediğimizi yapacağız, gereken sonuçları alacağız.”

Başkan da görüşmenin sonunda Denizli’ye kendisine güvendiklerini ve hedeflerinden sapmadıklarını, takımın iyi sonuçlar alacağına dair umutlarını koruduğunu söyledi.

Vatan
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla