Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-12-2008, 13:30   #1
alev.bobo13
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo
 
alev.bobo13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizli:Beşiktaş Taraftarı Neden Üzülsün ki

Mustafa Denizli´den ilginç açıklama: "Fenerbahçe yenilgisi, Beşiktaş taraftarının hayal kırıklığına uğramasına niye neden olsun ki..."

Basın toplantısı yaptı
Fenerbahçe yenilgisi sonrasında Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde basın mensuplarının karşısına çıkan Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, çarpıcı açıklamalarda bulundu, ilginç ifadeler kullandı. Bir basın mensubunun, “Fenerbahçe karşısında alınan yenilgi, taraftarlar üzerinde hayal kırıklığı yarattı mı?” sorusuna, “Asla... Beşiktaş taraftarının hayal kırıklığına uğramasına niye neden olsun ki” diye yanıt veren tecrübeli çalıştırıcı sözlerine şöyle devam etti...
‘Bize engel olmayacak’
“Hak etmediğimiz eleştirilerle karşı karşıya geliyoruz. İyi oynayıp kaybetmek mi, kazanmak mı derseniz, kısa süre için gayet tabii ki kazanmayı tercih ederim. Ama bir takım kötü oynayıp kazanarak yoluna devam edemez. Sağlam bir şekilde oynadığında kaybetse bile yoluna devam eder. Bu zirve yolunda yolda gayet tabii ki kayıplar da olacaktır. Kaybettiğimiz puanlar, şampiyonluğumuza engel olmayacaktır. Hâlâ şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş’tır.”
‘Fenerbahçe’ye haksızlık’
“Şampiyonlukların nasıl kazanıldığını Türkiye’de en iyi bilen insanlardan biriyim. Çünkü onları defalarca yaşamış biriyim... Şampiyonluğa yürekten inanıyorum. Belki de yaşamımın en iddialı dönemindeyim. Beşiktaş’ın sanki çok zayıf bir rakibe eşit şartlarda maç kaybettiği işlenerek Fenerbahçe’ye de haksızlık ediliyor. 10 kişiyle rakip sahada Fenerbahçe’ye 2-1 yeniliyorsak ve yankı uyandırıyorsa bu ne kadar güçlü olduğumuzu gösterir.”
__________________
Click the image to open in full size.
alev.bobo13 Ofline   Alıntı ile Cevapla