Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2008, 16:46   #1
dygsm
noble eagle
 
dygsm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Beşiktaş'ın hakkını yedirmem"


Beşiktaş Yıldırım Demirören, Fulya Süleyman Seba Projesi ile ilgili bugün bazı basın organlarında yer alan haberlere düzenlediği basın toplantısı ile cevap verdi. Demirören, Beşiktaş'in hakkını kimseye yedirmeyeceğini söyledi ve "Her şey çok güzel ve çok güzel olacak" diye konuştu.

Demirören, Fulya Süleyman Seba Projesi'nin yer aldığı Fulya'da hazırlanan toplantı alanında şu açıklamaları yaptı: "Demirören soyadı çok büyük ve çok temizdir. Bu haber 'Beşiktaşlıyım' diye geçinen, dedikodu yapan kişiler tarafından kamuoyuna bir şekilde verilmiştir. Şunu söylemek istiyorum; Beşiktaş'ın hakkını kimseye yedirmem. Tüm Beşiktaş Camiası bunu çok iyi bilir. Bunlar, Beşiktaş üstüne oynanan oyunlardır. 'Ben Beşiktaşlıyım' diyen herkese buradan tekrar sesleniyorum, bu oyunlara alet olmayın. Fulya'yı karalamak isteyen Beşiktaş düşmanıdır. Şimdi size bugünkü yazı ile ilgili bir kaç açıklama yapacağım. "


"HİÇBİR ŞEY GİZLİ DEĞİL"
"Birincisi, adı geçen, gizli diye anılan mukavele. Bu mukavele kiracımız ile yapılmış, ticari itibarı dolayısıyla kiracımızın ricasıyla mukavelenin dışarı çıkması istenmemiş ve gizlilik maddesi konmuştur. Bu mukaveleyi şimdi arkadaşlarımız tek tek bütün basın mensuplarına dağıtacak. Beşiktaş'ta yapılan hiçbir şey gizli değildir. Çünkü Beşiktaş, AŞ olarak SPK'ya açık ve dernek olarak da denetlenir. "

"BEŞİKTAŞ'A OYNANAN OYUNLAR VAR"
"İkincisi, bu anlaşma 13 Ekim tarihinde mahkemeye verilmiştir. Mahkemenin aldığına, 13 Ekim'de bu anlaşmayı aldığına dair imza ve 14 Ekim'de davayı açan karşı grubun gene bu anlaşmayı aldığına dair avukatının imzası... 13 Ekim'de verilen bu anlaşma mahkemeye 3 Aralık'ta 'açıklayın' diye eğer kamuoyuna çıkıyorsa, burada şahsıma ve Beşiktaş'a oynanan oyunlar vardır. Ayrıca müteahhidimiz ile oluşturduğumuz komisyon tarafından 2000 küsür metrekare kadar bir anlaşmazlık vardır. Bu büyük inşaatlarda her zaman olmuştur, olmaya da devam edecektir. Biz bu 2000 küsür metrekare için müteahhidimizden 6 milyon dolar ön avans aldık. Ama bir şart koştuk, kendisi de hakkını korumak için bu şartı kabul etti, ayrıca mahkemeye ve bilirkişiye gitmeyi mahkemenin tekrar alacağı karar üstünde Beşiktaş Kulübü'nün bir hakkı varsa müteahhit tarafından ödeneceğine de ayrıca anlaştık. Her şey çok güzel giderken ve güzel olacakken bu haberler camiamızı üzmektedir. Bu haberler sanki camiada bir kaos, 'Yıldırım Demirören ve yönetiminde haksız kazanç vardır' gündemi oluşturmak için yapılmaktadır. Bunlar tehlikeli oyunlardır. İnsanlar karşısındakini kendisi gibi düşünür, ama bizler sizler değiliz. Biz hakkımızı sonuna kadar koruyan, Beşiktaş için uğraşan Yıldırım Demirören ve yönetimiyiz. Beşiktaş'ın istikbali olan bu projeyi engellemeye hiç kimse cesaret
edemez. Eden de karşısında bizi bulur. "

"HAKKIMIZI KORUYACAĞIZ"
"Ben özellikle Sayın müteahhidimiz Aşçıoğlu'na da tekrar teşekkür etmek istiyorum. Bütün bu dedikodulara rağmen göğüs gererek ayakta durdu. Türkiye'nin en zor şartlarında yaptığımız ihalede Beşiktaşımız'ın haklarını koruyacak şekilde hareket etti. Tekrar herkese teşekkür ediyor, Beşiktaş Camiası'na şunu söylüyorum: Her şey çok güzel ve çok güzel olacak.

hakkımızı yedirmeyecekmiş... sanki yedire yedire ne hakkımızı bıraktıysan...

lig tv.
__________________
Click the image to open in full size.
Aşksın sen ! ...
Yalan aşkı kabullendim yalan olsan da gel yine ...
dygsm Ofline   Alıntı ile Cevapla