Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2008, 07:41   #1
İbodaca
 
İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizli'nin gazabı!

Click the image to open in full size.



Emre Özkan... Avusturya kampının yıldızıydı. Denizli gelince, PAF´a gitti. Yaşı tutmadığı için aylardır bekliyor, yazık oluyor... 400 YTL maaşla sadece maçları izliyor.

Ümit Milli olmuştu

Sezon başında düzenlenen Avusturya kampında konuşulan isimlerin başında Emre Özkan geliyordu. Hem savunmanın solunda, hem de ortasında görev yapabilen genç futbolcuya A takımda şans bulan Emre, performansıyla Kartal’ın en başarılı stoperi olarak dikkat çekiyordu. Hazırlık maçlarında görev yapan ve bazı karşılaşmalarda 18 kişilik kadroya girmeyi başaran Emre, gelen tekliflere rağmen gönderilmemişti. Beşiktaş’taki görüntüsü milli takım yetkililerinin de dikkatini çeken genç yıldız, Ümit Milli Takım’a kadar yükselmişti.


Devre arasında yolcu

Ancak Ertuğrul Sağlam görevden ayrıldı ve Emre Özkan için sıkıntılı günler başladı... Kartal’ın yeni hocası Mustafa Denizli, yaşı PAF takımı tutmamasına rağmen, Emre Özkan’ı PAF’a gönderdi ve 20 yaşındaki oyuncunun futbolsuz günleri başladı. Beşiktaş’tan aylık 400 YTL maaş alan Emre, sadece antrenmanlarla kendini hazır tutmaya çalışıyor. Sezon başında birçok teklif alan Emre Özkan’ın devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bilindiği gibi Denizli’nin gelişinden sonra Korcan ile Necip de PAF’a gönderilmişti.


Murat AKBAŞ
__________________
B
İbodaca Ofline   Alıntı ile Cevapla