Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2008, 09:17   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
beşiktaş günlüğü

Anderlecht'in Gökhan Zan´la ilgilenmesi, Ertuğrul Sağlam'ın Zan ile Belçika ekibinde birlikte çalışacağı yönünde yorumlandı.

Belçika’da mı buluşuyorlar?
Kartal’ın eski hocası Ertuğrul Sağlam, geçen ay bir hafta Brüksel’de kalmış ve Anderlecht’li yöneticilerle görüşme yapmıştı. Ayrıca Anderlecht’te görev yapan bir altyapı hocası yakın çevresine, Ertuğrul Sağlam’ın ocak ayında takımın başına geçebileceğini belirtmişti. Belçika ekibinin, Gökhan Zan’la ilgilenmesi ve milli futbolcuyu İstanbul’da izlemesi, Sağlam ile Zan’ın Anderlecht’te tekrar birlikte çalışacağı yönünde yorumlandı.
Rüştü’den itiraflar
Fenerbahçe yenilgisi sonrasında açıklama yapmaktan kaçınan Rüştü Reçber’den itiraflar... Derbiyi sakin kafayla izlediğini belirten tecrübeli file bekçisi, “Yediğimiz iki golde de hatam var. İlkinde yanlış zamanlamayla çıktım ve hata yaptım. İkinci golde, vuruşta yapabileceğim bir şey yoktu ancak arkadaşlarımı uyarmam gerekirdi” dedi.
‘Delgado bizi yemeğe götür’
Teknik direktör Denizli’nin hafta içinde Boğaz’da takıma yemek vermesinin ardından, takım arkadaşları rotayı Delgado’ya çevirdi. Futbolcular, “Başkan’dan sonra hoca da takıma balık ziyafeti çektirdi. Önümüzdeki hafta sıra sende. Bizi farklı bir mekana yemeğe götür” diye Delgado’ya takıldılar. Arjantinli futbolcu, arkadaşlarının isteğini bir şartla kabul etti: İkinci kaptan Nobre ile üçüncü kaptan Gökhan da, uygulamayı devam ettirecek!
Yedekler çok hırslı
Takıma giremeyen futbolcular gaza bastı, forma mücadelesine girmek için kolları sıvadı. Ali Tandoğan, Tuna Üzümcü, Batuhan Karadeniz ve Serdar Kurtuluş başta olmak üzere, yedek oyuncuların hırsı ve gösterdikleri mücadele as futbolcuları zorluyor. Mustafa Denizli, öğrencilerinin istekli görüntüsünden son derece memnun...
İnönü yine dolacak
Siyah-Beyazlı taraftarlar, satışa sunulan Ankaraspor karşılaşması biletlerine büyük ilgi gösteriyor. Eskişehirspor karşılaşmasında bayraklarla şov yapan ve tribünleri tamamen dolduran Beşiktaşlı futbolseverler, Ankara maçında da yerini alacak. Fenerbahçe derbisinde alınan mağlubiyete rağmen takımı alkışlayan taraftarlar, bu hafta da bayraklarla şov hazırlığı yapıyor.
PAF fark peşinde
Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’yi deplasmanda 4-1 yenen PAF takımı çıkışını yine farklı bir zaferle sürdürmek amacında. Altyapı sorumlusu Mehmet Ekşi, “Bu galibiyetin anlam taşıması için, aynı şekilde galibiyetleri sürdürmemiz gerekiyor. Yoksa, 4-1’lik zafere gölge düşürmüş oluruz” diyerek genç futbolcuları motive ediyor.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla