Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2008, 13:22   #5
shawnodese

shawnodese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Atıf Keçeci diye bir bozguncu var belki bilirsiniz,Radyospordaki Bülent Yıldız la beraber kim kulübe yanaşsa anında dedikodu üretiyorlar..Adamlar son 5 yıldır başka şey yokmuş gibi kim kulübe elini uzatsa başlıyorlar altını oymaya..Kendileri gibi birkaç tanede dinazor var çanak tutan..Başta İlker Ateş,Faik Gürses, olmak üzere..Kimseyi beğenmezler..kimseyi sevmezler..Herkesi küstürürler.Yanlarına belediye başkanını da almışlar dı Ama İsmail Ünal bunların ne mal olduğunu anlayıp uzaklaştı...Şimdiki hedefleri Mustafa Denizli.. Yahu bir FB, GS medyasına bakıyorum adamlar nasıl kulüplerinin hakkını savunuyorlar,bir de bizimkilere bakıyorum..Aziz Yıldırım para verse adam tutsa bunlar kadar yıpratamaz..
Radyospor da Futbol Cafe de tetikçilik yapan H. Tekinoktay ı da eklemek gerek bu listeye. İ. Ünal ise Serdar Bilgili hareken eden birisi. Onlardan ayrı düşünmek gerek ancak dediklerinizde sonuna kadar haklısınız.
Atıf Keçeci abisinin fenerbahçe başkanının yalakalığını yaptığı zamanlardan beri böyle...
Bu insanlar muhalefet yapmak adıyla birilerinin tetikçiliğini yapıyorlar. Muhtemelen bağlantılarını iyi incelemek gerek ki kimlerin ne oyun oynadığını görmek gerek.
Bu insanların bir çoğunun ne olduğu belli, ne yazık ki onlara inanalar da var. Beşiktaş başkanının odasına gidip bize şu kadar para verin, projesi yapalım demeyi biliyolar ya da çilekli tesislerini ben işleteyim yada reklam panolarını bana ihalesiz verin demeyi biliyorlar hatta benim şöyle bir projem var, % 15 komisyon verin yapalım da diyebiliyorlar ancak dedikleri yapılmayınca saldırıya geçiyorlar. Olayları iyi analiz etmek gerek. Bu insanları iyi tanımak gerek.
shawnodese Ofline   Alıntı ile Cevapla