Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-12-2008, 22:13   #7
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
BJKMaster´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Soru o degil kartal kardesim, soru su: Fenerbahçe'ye kadar oynatmiyor, ondan sonra sahaya sürüyor. Holosko yine yok.. ve madem Tello sakatti en önemli maçlardan birinde oynadi: simdi neden oynamadi?

Sorulara devam edelim..

Neden Zapotocny oyundan çikiyor? Serdar Özkan'in bu takimda isi ne ve niceleri..

Ben biktim artik her sene aynisini görmekten. Ayip be, ayip.
Yaf Tello sakattı o maçta, aradan 1 hafta geçti, geçmiştir sakatlığı, hocada oynatacak tabii, bunu bu kadar abartmayalım...Bobo meselesine gelince, Nobre-Holo ikilisi iyi gidiyordu, Holo biraz kötüydü belki ama ara sıra etkili oluyordu, Nobre ise banko tartışmasız, adam golleri de atıyordu mücadelesini de yapıyordu...Bobo'yu oynatmadı işte bu yüzden, ama ilginçtir Holo kendine gelmeye başlamışken, Fb maçından önceki hafta çok iyi oynamıştı çünkü Holo, Holo'yu kesti Fb maçında, bunu skandal olarak söyledik zaten, büyük hataydı...Bu maçta da Bobo'yu antremanlardaki performansndan dolayı oynatmıştır, zamanı geldiğini düşünmüştür, bence doğru da yaptı...Aslında ben Holo-Nobre-Bobo üçlüsünün oynamasını daha çok isterdim ama Denizli Delgadocu olduğu için öyle bir şey mümkün değil...Yanii Bobo ve Tello konularında katılamayacağım ne yazıkki sana...Zapo konusunda haklı olabilirsin, Toraman'ı da çıkarabilirdi, ama ne değşecektiki, hiçbir şey bence...