Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-12-2008, 22:56   #2
beşiktaşkımm
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN
 
beşiktaşkımm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
İbodaca´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Fena başlamamıştık sezona..En azından emin adımlar atıyorduk..Taa ki Metalist maçına kadar..Ne olduysa rezil bir futbol sonrası rezil bir skorla elendik..Ertuğrul'un tecrübesizliği; ona biriktirilen nefreti kusmalarına sebep oldu milletin..

Bir T.D ' e yapılacak en son hatayı yaptı yönetim..Başka biriyle görüştü..Görevdeki teknik adamını istifaya zorladı..O başarısız T.d de geleceğin daha kötü olacağını düşünerek, gururunu da hesaba katarak ayrıldı görevden..Demirörenle bizler kaldık başbaşa..

Luce mi, Denizli mi derken; lafını yiyerek getirdi Denzliyi başa Demirören..Çoğunluk iyi bir hamle olarak değerlendirdi..Mantık çerçevesinde bakarsak da fena bir hamle de değildi hani..En azından günü kurtarmak adına..

Bir anda Şampiyonluk şarkıları söylenmeye başladı..Bir anda Denizli baş tacı oldu..Oynattığı futbol herkese hoş geldi..Lakin alınan skorlar bunun tam tersini gösteren cinstendi..İlk maçında 10 küsür dakkada 3 gol attığı takımı 3-1 yendi..Sonrasında dişini gösteren her takıma verdi puanı Denizli Hazretleri..Verdikçe verdi..Ama hala ona duyulan güven azalmadı..Denizli hala herşeyin en iyisini bilendi..Derbi geldi; saçma sapan işler yüzünden berbat bir takıma mağlup olundu..Cisseye bağlandı olay..Denizli yine ilahtı..50 küsür yaşında ya.. Derbiden çıktık, aklımızdaki tek şey öbür derbiyken aradaki 2 maçın ilkini kaybettik malesef..Herkesin 6 puan gözüyle baktığı Ankara ağırlamasının ilk ayağında girdi bişeyler bize. Rezil bir futbolla birlikte; farklı mağlup olmanın eşiğinden dönüldü..3-1 e dua edilecek duruma gelindi..Bunların hepsi büyüklerin büyüğü BJK ın içinde yaşandı..

İdari yanlışların avaz avaz bağırdığı bir yönetimde, kendi T.Dünü eleştiren insanların tekelindeki bir takımın başına geçti Mustafa Denizli.."Büyük insan, gerçek Beşiktaşlı, Şampiyon Yapacak Bizi" gibi kelamlar döndükçe döndü ortamlarda..Olaylara objektif bakanlar, gerçekleri görenler holigan oldu.. Aşşağılandı zaman zaman.. Yine de bardağın dolu tarafından bakmaya çalıştık hep..

Kaybedilen her puan sonrası " Bir maça bakıp da konuşmayın, rakip zordu, hakemler yaktı, Bireysel hatalar vs. vs. " yorumlar yapıldı..Hep Denizli kollandı, Denizli yüceltildi..Bu devam da edecektir..

Ama görmekteyiz ki; takımımız gün geçtikçe kötüye gidiyor..Kalburüstü her takıma veriyoruz puanları..Bu kadar bol gönüllülük yine şampiyonluktan edecek bizi ama hadi hayırlısı..Rakiplerimiz tek tek canlanırken biz verilen yanlış kararların bedellerini ödeyerekten başladık kötü dönemlere..Sonumuzun bundan önceki 5-6 sezonun benzeri olacağı görüşündeyim..Ha çıkıp derler şimdi " Futbol 1 oyun, sevinmek için sevmedik, umutlu olmalıyız" fln..Haklılar zaten bu mantık yüzünden 3 büyükler 2 büyükler olma yolunda ilerliyor..Rakiplerimiz her sene yeni başarılara, şampiyonluklara giderken biz yermizde saymayı bile bceremiyoruz..Gerisin geri gidiyoruz..


Allah sonumuzu hayır ede..
süper yazmışsın başka ne denirki helal olsun
__________________
Click the image to open in full size.
Ablasının birtanesi..
Bir Çocuk Gülsün,Dünya Gülsün!..:)

beşiktaşkımm Ofline   Alıntı ile Cevapla