Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-12-2008, 23:04   #5
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Denizli'nin hataları var, ama tek o sorumlu değil, tıpkı E.Sağlam'da olduğu gibi...Onun döneminde de bu futbolcular vardı, çoğu maçta da Ertuğlul hocayı yarı yolda bırakmışlardı, Fb maçı, Metalist maçı, Liverpool maçı vs...Aynısı Denizli'ye de oluyor, büyük maçlarda kayboluyorlar hepsi, hoca tek başına kalıyor idam sehbasında!..Hocayı asmak kesmek koaly tabii, onu böyle oyanttı, onu neden oynatmadı gibi...Ama en büyük suçlu oyunculardır, bunu her zaman söyledim, söyeleyeceğim...İnönü'de, hoca ne taktik verirse versin, 3'lüde oynasan 5'lide oynasan bu şekilde oynanmaz, 20000-30000 kişi afederseniz hayvan gibi bağırıyorsa, her şeylerini veriyorlarsa ve oyuncular bunun üstüne kılını bile kıpırdatmıyorsa kimse kusura bakamsın hocayı suçlayamam burda, en az suçlu o'dur en azından...Bu maçıda öyle bir maç olarak görüyorum ben...Denizli'nin hataları var, yok demiyorum, belkide Sağlam'dan daha çok hata yapacak böyle giderse, ama tek suçlu o değil...Önce yönetim, sonra futbolcular, sonra da hocadır bana göre...

denizli hatalari tabiki var ama mac 1 1 iken sen orta sahanda savasmaya namzet adamini cikartip serdar ozkani niye koyarsin fark yapmaya gitti akli sira ama adamlar yemedi iste faturasida bu oldu her kanat atagi her orta sahadan atilan top tek topla 5^pozisyon verdik rakibe idda ediyorum etmeye devam edecegim bu sistem bizim sistemimiz degil sivokla zapo ikilisini bozdugumuzdan beri takim hermac gol yiyor ve sivok a bugune kadar ettigim butun tesekkuru geri aliyorum resmen adamin ayagini kirmaya gitti kalemize attigi gol umrumda degil ama bu hareket yapilacak bir hareket degildi tekrar goezume girene kadar sivok a tesekkur etmeyecegim artik