kartalim_´isimli üyeden Alıntı
Denizli'nin hataları var, ama tek o sorumlu değil, tıpkı E.Sağlam'da olduğu gibi...Onun döneminde de bu futbolcular vardı, çoğu maçta da Ertuğlul hocayı yarı yolda bırakmışlardı, Fb maçı, Metalist maçı, Liverpool maçı vs...Aynısı Denizli'ye de oluyor, büyük maçlarda kayboluyorlar hepsi, hoca tek başına kalıyor idam sehbasında!..Hocayı asmak kesmek koaly tabii, onu böyle oyanttı, onu neden oynatmadı gibi...Ama en büyük suçlu oyunculardır, bunu her zaman söyledim, söyeleyeceğim...İnönü'de, hoca ne taktik verirse versin, 3'lüde oynasan 5'lide oynasan bu şekilde oynanmaz, 20000-30000 kişi afederseniz hayvan gibi bağırıyorsa, her şeylerini veriyorlarsa ve oyuncular bunun üstüne kılını bile kıpırdatmıyorsa kimse kusura bakamsın hocayı suçlayamam burda, en az suçlu o'dur en azından...Bu maçıda öyle bir maç olarak görüyorum ben...Denizli'nin hataları var, yok demiyorum, belkide Sağlam'dan daha çok hata yapacak böyle giderse, ama tek suçlu o değil...Önce yönetim, sonra futbolcular, sonra da hocadır bana göre... |