Denizli'yi büyütenler, ona güvenenler çok az miktarda zaten, Ertuğlul Sağlam'ın istifa etmesini isteyenlerdi belkide...Röportajlara gelince, E.Sağlam döneminde de olmuştu aynıları, Delgado yeniden doğdu, gerçek yerimde oynuyorum artık(Malum Tigana döneminde orda burda her yerde oynuyordu) gibi şeyler dedi, Bobo da aynısı, hepsi aynı yanii, sadece laftalar!..Denizli döneminde de böyle tabii bu, ama sorun oyuncularda işte, sadece lafta adamlar!..Kısacası anladımki, bu oyunculara kim gelirse gelsin bunlar aynı!..Morinhoda gelse bir şey olmaz, bunu E.Sağlam döneminde de demiştik zaten, Denizli geldiğinde ben sevinmiştim, sezonumuz heba olmayacaktır demiştim en azından, E.Sağlam'dan çok daha iyi olmayacağını biliyordum tabii ama çok kötü götüreceğini de düşünmüyordum, eğer Gs'ye de yenilirsek hayal kırıklığı yaşayacağım açıkçası bu düşüncemde...Kredisi Fb maçında bitmişti, Ankaraspor maçında aştı bunu bence, futbolcuları sayesinde tabii, o güvendiği futbolcuları!..Sağlam da çok güvenmişti sonu malum, Denizli'ninde sonu böyle olacaktır, yakındır!..
__________________ |