Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-12-2008, 23:51   #1
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sevinmek icin sevmedik diyenler takimi yari yolda satmayin

herkez once puan siralamasina bi baksin bizim rakibimiz olabilecek takimlarla ayniyiz hala demekki daha kaybolmus birsey yok bizim yoneticilerimiz zaten kriz nasil yonetilir bilmiyorlar bari biz bugunlerde farkli birseyler yapalim istifa demek defolun gidin demek elbet kolay kaldiki ben herzaman istifa etmesini istiyorum bu yonetimin emin olun bu sezon sonu sampiyon oldugumuz zaman ben yine istifa topici acacagim buraya ama bugun degil lutfen herkez simdi bi sussun ilk yarinin bitmesini beklesin zaten hocada futbolcularda enaz bizler kadar uzgundur buna inaniyorum biz destek verip takimimizi geri toparlamaliyiz bu isi bizim yonetime birakmamaliyiz yoksa onlarin kriz yonetim sekli zaten belli hoca yollayip yenisini getirince hersey duzelir zanneden bi mantiklari var 5 senedirde bunu degistirmediler kaldiki denizlinin sozlesmesi zaten 1 senelik bu zaman zarfinda ona destek olunmali emin olun encok sevmeyen desteklemeyen benim denizliyi ama bugun o gidip baskasi gelse durum bundan daha farkli olmaz dahada kotu olur ve bir sozumde okuz yonetimimize

su kriz ortamini bari beni sasirtinda birkere iyi bir kriz yonetim sekli uygulayin agzinizi acip kendi hocanizi elestirmeden adam gibi hamleler yaparak cikartin klubu su krizin icinden salak gibi davranmayin her hatanizin bir sezona mal oldgunu anlayin artik

Konu Constantin tarafından (07-12-2008 Saat 12:56 ) değiştirilmiştir..
once_biz_vardik1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla