Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2008, 15:15   #7
maniac34
 
maniac34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16

yanlı medya yine çoştu beşiktaşa sallamaya devam ediyorlar....
kaç tane arkdaşım var kapalıda hiçbiride duymaz mı silah patladığını susturucu takıp mı patlatıyorlar bu silahları anlamıyorum.. kimin haddine kapalıda silah çekmek... hele ki Alen' e anlamıyorum yaaa...

ama Alen i yukarı çıkarmadıları haberleri dolanıyo kimi kendi çıkmak istemedi diyo ama kapalıda bi şeyler oluyo taşları yerinden oynatmaya çalışanlar var, bizi birbirimize düşürmeye çalışanlar var bu oyunlara gelmemek lazım..

habere bakar mısınız.. yarısı yalan ama biraz da doğruluk payı var sanırım

Çarşı'da liderlik kavgası
Devre arası silahlar patladı

Geçen hafta Fenerbahçe maçında bir grup taraftardan tokat yiyen Alen ile arkadaşları Ankaraspor maçında tribüne çıkartılmadı..

Geçmişte olduğu gibi kapalı üst tribünde amigoluk görevini yapan Alen Markaryan, Ankaraspor maçının ilk yarısını kapalı alt tribünden izledi. Alen'in yokluğunda ise tezahüratları yeni liderlerin yönettiği belirtiliyor.

DEVRE ARASI SİLAHLAR PATLADI
Bu arada Beşiktaş - Ankaraspor maçının devre arasında koridorların ışıklarının kapanmasını fırsat bilenler, Alen ve yardımcılarıyla tartıştığı ve ardından silahların patladığı öğrenildi.

İnönü Stadı güvenlik amirleri olayın araştırıldığını ifade ederken taraftarların maç bitiminde güvenlik güçlerine "Burnumuzun dibinde silahlar patlıyor" diyerek şikayette bulundukları öğrenildi. Geçen hafta Fenerbahçe maçında bir grup taraftardan tokat yiyen Alen ile arkadaşlarının Ankaraspor maçında tribüne çıkartılmaması dikkat çekti.

kaynak: VATAN GAZETESİ
__________________
Click the image to open in full size.
maniac34 Ofline   Alıntı ile Cevapla