Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2008, 15:25   #1
dygsm
noble eagle
 
dygsm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Mustafa Denizli’den Değerlendirme

Denizli, daha önceki basın toplantılarında da değindiği gibi ligdeki durumun 26. haftadan önce netleşmeyeceğini ifade etti.
Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, "Özellikle kamuoyu ve medyanın bir bölümü haksız yere camianın ve takımın üzerine geliyor. Herkes şunu bilmeli ki, Beşiktaş takımında ne idari ne de teknik herhangi bir boşluk yoktur. Sezon içerisinde her takımın yaşayabileceği gibi bazı puan kayıplarını biz de yaşadık. Ancak bundan sonraki karşılaşmalarda gerekli puanları kazanarak sezon sonu nihai hedefimize ulaşacağız. Bu kayıplar bu yoldaki hedefimizde bize engel olamayacaktır" dedi.
Takım kaptanı Delgado'nun son haftalarda bir form düşüklüğü yaşadığı şeklindeki soruyu da yanıtlayan Denizli, "Matias hem taraftarlar hem de sporcularımız tarafından çok sevilen bir oyuncu. Aynı zamanda takımımızın da hem oyun içindeki hem de pazubandı olarak kaptanı. Ben şunu açık ve net olarak söyleyebilirim ki, kendisine olan güvenimizde en ufak bir sarsılma yok. Neler yapabileceğinin de farkındayız. Şunu da unutmadan eklemek isterim ki, uzun bir süredir de bazı fiziksel problemler olmasına rağmen büyük bir özveri göstererek ağrılarına karşın takımını yalnız bırakmıyor. Kalan son iki maçımızın ardından büyük bir ihtimalle tedavi için yurt dışına gönderebiliriz" şeklinde konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.
Aşksın sen ! ...
Yalan aşkı kabullendim yalan olsan da gel yine ...
dygsm Ofline   Alıntı ile Cevapla