Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2008, 14:14   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kovduran soyunma odası şakası

Click the image to open in full size.
İspanyol yıldız Ivan Helguera, Valencia'dan kovuldu.



Click the image to open in full size.
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Valencia, İspanyol futbolcu Ivan Helguera'nın sözleşmesini feshetti. Valencia ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki tecrübeli futbolcunun Ocak ayı ara transfer döneminde bedelsiz olarak istediği kulübe transfer olabileceği açıklandı.

Helguera, 2000 ve 2002 yıllarından Real Madrid formasıyla Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşamış, 2007 yılında bedelsiz olarak Valencia'ya transfer olmuştu.

Helguera, teknik direktör Unai Emery'yle yaşadığı sorunlar nedeniyle bu sezon Valencia forması giymekte zorlanıyordu. Son olarak ikili arasında soyunma odasında yaşanan tartışma bardağı taşıran son damla oldu. Emery, Çarşamba günü oynadıkları maçta taktik tahtasında bir şeyler yazmış ancak Helguera arkadaşlarına şaka yapmak için onun yazdığı yazıları değiştirmişti. Emery'nin bu duruma sinirlenmesi üzerine ise ikili arasındaki ipler kopmuştu.

Helguera, bu sezon Emery'nin hışmına uğrayan ikinci futbolcu oldu. Geçtiğimiz hafta da Alman kaleci Timo Hildebrand'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiş, tecrübeli kaleci de Buındesliga lideri Hoffenheim'a transfer olmuştu.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla