Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-12-2008, 16:29   #1
alev.bobo13
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo
 
alev.bobo13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yılın Zaferiydi

Kartal´ın hocası Denizli, “Bu yılın en önemli 3 puanını aldık. Galatasaray derbisi öncesi şansımız bildiğiniz gibi; yüzde 51” dedi.

‘Her takım yapamaz’
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 90 dakikanın ardından yaptığı açıklamada, “Bu yılın en önemli 3 puanını aldık” ifadesini kullandı. Geçen hafta kayıpla çıktıkları statta, bu kez herkesin mutlu olduğunu söyleyen tecrübeli hoca, “Her bakımdan zor bir maçtı. Özellikle ilk 10 dakikada Ankaragücü’nün attığı şutlar var ama ondan sonra oyunu bizim yaptığımız gibi döndürmek, o tempoyu yakalayabilmek, her takımın yapabileceği bir iş değildi” diye konuştu.
‘Özel ve önemli maç’
Zirve yarışıyla ilgili planlarını, “Hesabını kışa göre yap, yaz çıkarsa bahtına” deyimiyle açıklayan Denizli, “17. hafta liderle 5 puan fark kalırsa, Beşiktaş’ın da farkı ortaya çıkacak diye düşünüyordum. Sanırım işler benim düşündüğümden daha iyi olacak” yorumunu yaptı. Galatasaray derbisi öncesi Skibbe’nin İnönü Stadı’na gelmesini de değerlendiren kurt hoca, “Çok özel, önemli ve farklı bir maç olacak. Bizim şansımız belli; yüzde 51” açıklamasını yaptı.
__________________
Click the image to open in full size.
alev.bobo13 Ofline   Alıntı ile Cevapla